Sony 37V5610

arcymag

New member
Poszukuję danych i opinii na temat tv Sony 37V5610. Na ceneo jest ale nie ma do niego żadnych opinii a w sklepach w których występuje ciężko trafić na jakąś specyfikację. Na stronie Sony Polska w ogóle go nie znalazłem. Czy to jakaś nowość? Jak się ma do V5500?

Ares78

New member
Szczerze mówiąc nie widziałem tego modelu na oczy, ale na 99% różnice są czysto kosmetyczne w porównaniu do standardowej Vki, tak było z modelami w42xx, w57xx przy czym w tych ostatnich były jeszcze inne piloty.

pogar

Member
Ciekawe jest to, iż v5610 moze byc znacznei tanszy..
Ja, z ciekawosci, chcialem zobaczyc czy i w jakiej cenie jest 37v5500 na electrowold i sie okazalo, iz 40v5500 jest o 1000 zl drozszy od v40v5610.. Jeśli to nie babol na stronie, to ciekawe skąd u nich ta różnica (bo, wg strony, on nie jest w promocji.)

LInk: Electroworld.pl - Sklep Internetowy RTV AGD

Ares78

New member
Różnie to już w sklepach bywa, technicznie jest to samo więc szczerze mówiąc nie widzę sensu dopłacać za inną podstawkę. Różnice w cenie są również w serii w5500 (w5740 etc.) aczkolwiek nie aż tak duże, jak w przypadku który opisujesz.

ernet

Active member
Bez reklam
Ciekawe jest to, iż v5610 moze byc znacznei tanszy..
Ja, z ciekawosci, chcialem zobaczyc czy i w jakiej cenie jest 37v5500 na electrowold i sie okazalo, iz 40v5500 jest o 1000 zl drozszy od v40v5610.. Jeśli to nie babol na stronie, to ciekawe skąd u nich ta różnica (bo, wg strony, on nie jest w promocji.)

LInk: Electroworld.pl - Sklep Internetowy RTV AGD

Na podanej stronie jest napisane,że ten - Sony 37V5610 - model ma tylko Tuner cyfrowej telewizji naziemnej (MPEG-2). Rozumiem,że to bzdura ?! W innych opisach - ma także MPEG-4 do cyfrowej TV naziemnej .

Do góry