SMART HUB zmiana aplikacji

Fenix121

New member
Witam czy da się zmienić lub przenieść (ogólnie edytować) aplikacje zaznaczone na poniższym zdjęciu tutaj jest ich 5 u mnie 4 IPLA, VOD.TVP iplex.pl Tuba.fm chciałbym tam dodać tvn player ale za chiny ludowe nie mogę tego zmienić. Jak również te okienka niżej ;/ na poniższym obrazku widać przy nich strzałkę w prawo to oznacza że można tam dodawać swoje ale ja nie znalazłem na to sposoby żaden fitness mi tam niepotrzebny.
samsungsmarthub2012.jpg

SATAn_

New member
Bez reklam
Mnie tez to Ciekawi, choc wydaje Mi sie ze sami tego nie usuniemy, to pewnie jakies sponsorowane apki, ktore musza byc - ale moge sie mylic.

fidotp

New member
Chyba nic z tym nie poradzisz.
Ja mam lekko inną wersję i też tych Zalecanych nie da się wywalić.
Denerwuje mnie facebook i nijak nie idzie się go pozbyć.

Fenix121

New member
Widziałem na youtube rożne wersje nawet na górnym pasku był tylko angry birds i nic więcej to może jest możliwość jakoś to zmienić :/ poniżej podsyłam zdjęcie z mojego smart huba jak i wy macie identyczne wymuszenie to pewnie dla polski tak jest i nic się z tym nie da zrobić;/
20121126204541.jpg

Fenix121

New member
U mnie jest smart hub na 2012 rok myślałem że wszyscy mogą zaktualizować do tej samej wersji. Ciekawy jestem o co tu chodzi ewidentnie widać że u mnie jest jeszcze miejsce ale dlaczego tam nic nie wstawili to nie wiem a u ciebie jest tvn player w zalecanych. Z ciekawości jutro zadzwonię do samsunga:]

Loczekzmc

New member
a ja mam pytanie dotyczące dolnych ikon: co zrobić zeby po zainstalowaniu właśnie tam się one znajdoowały? Za każdym razem musze wchodzić w samsung app i z tamtą uruchamiać zainstalowanego wcześniej np. youtube czy facebook...

fidotp

New member
Na moim UE32D5500 zalecanych aplikacji nie idzie ruszyć.
W E-Manual napisali że "Nie jest możliwa modyfikacja usług wyświetlanych na tej liście"
Mowa tu o tej którą zaznaczyłem czerwonym kółeczkiem w swoim poprzednim poście.

W waszych wyższych modelach taka zmiana zapewne jest możliwa.

pkonrad

Klub HDTV.com.pl
VIP
Witam. Posiadam 2 urządzenia z funkcjonalnością Smart Hub:
1 - telewizor plazmowy Samsung PS60E550
2 - odtwarzacz Blu-ray Samsung BD-D5500
Zaobserwowałem ciekawą sytuację jeśli chodzi o oglądanie filmów w aplikacjach np. TVN Player czy VOD.TVP.PL, mianowicie filmy uruchomione w Smart Hub na odtwarzaczu Blu-ray wyświetlane są w widocznie lepszej jakości niż te same uruchomione w Smart Hub w który jest wyposażony telewizor. Najbardziej jest to widoczne w aplikacji VOD.TVP.PL gdzie różnica jest naprawdę duża.

Wie ktoś może dlaczego tak jest?

Do góry