Słuchawki 5.1

vvv

Well-known member
Bez reklam
Kiedyś miałem AKG i szału nie było
Lepiej kup dobre Stereo i pewnie będziesz zadowolony !!!

karapuszek

New member
Z dedykowanych do ps3 to korzystałem z tych właśnie sonego i logitecha F540. Jakość wykonania i jakość odsłuchu (według mnie) na korzyść logitecha.
Z typowych gamerskich miałem na uszach Razery megaladony i są kosmiczne do gier (pod względem pozycjonowania np) Z audiofilskich mam Senki HD600 i jakość dźwięku jest wyśmienita, głównie do muzyki ale i do gierki się czasami nada :) Jednak w grach FPS 5.1 to minimum

Ostatnia edycja:

DOMEL9

New member
Bez reklam
Najlepeij na razie wypadaja Sharkoony X-static Digital 5.1 albo podobne Tritton AX Pro 5.1 - żadne bezprzewodowe żadne inne wynalazki - albo dobre stereo zenki, akagi albo kilka głośników na ucho czyli to co napisałem i basta yhyhyh:krol:

marcoDCE

New member
Skąd wiesz że najlepiej wypadają właśnie te modele? Testowałeś może któreś z nich bo właśnie te 2 biore najbardziej pod uwage i nie wiem który wybrać bo wyglądają podobnie a nie wiem jak się sprawdzą w praktyce i czy troche pochodzą:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:

DOMEL9

New member
Bez reklam
bezprzewodowe bym odpuścił z zasady - Tritony i Sharkoony to jest to samo ( kwestia głośniczków czyli ich ułożenia i może jakości byłeby różnicą ale to wie tylko producent )tylko cena inna, na korzyść sharkoonow. Użytkuje je już 2 lata i wiem że nie zamienił bym ich na inne - nie jest to co prawda super stereo ale efekt 5.1 jak dobrze ustawisz dekoder i opoznienia jest jest naprawde fajowy. Są wielofunkcyjne i podłączysz je do wielu urządzeń. No i są w miare tanie:bober:

Do góry