Sklep audiovideo.com.pl

kiki

Sklep audiovideo.com.pl
Pomagam
toki0987 - Dostał możliwość zamiany telewizora na taki jakie chciał. Po czym zrezygnował z zamiany. Dla mnie to oznaczało że nie ma już żadnych problemów.
Wiele razy wymienialiśmy telewizor, zamienialiśmy telewizory - więc to żadna łaska ani żadna sensacja.
Tu zgłoszenie o chęci wymiany było po kilku miesiącach użytkowania.

Forest89

Active member
Bez reklam
Co do mojej opinii. 100% polecam! Kiedyś kupowałem ampli Yamaha i kolumny 5.1. Oczywiście kulturka ;)

eedviking

Banned
Dziękuję Ci Kiki

Serdeczne podziękowania za miłą i fachową obsługę , za prezent i sympatyczne spotkanie na żywo! :krol: Pozdrawiam również całą ekipę z salonu LOCO ( fajny salon i odjechane krzesła!) Kiki jesteś wielki. ;-):-D

Telewizorek już podłączony, internet i aplikacje śmigają aż miło !!!
Dzięki za porady podpowiedzi i w końcu realizację zakupu TV Philips 42PFS7509. Ludzie ten TV to po prostu poezja! Idę dalej testować. ;-)

eedviking

Banned
Bym zapomniał, w drodze powrotnej w Nartach kupiliśmy jeszcze ciepłe dwie pyszne wędzone Sielawy ( prawie 2 kg.) , więc podróż udana na maksa. ;)

eedviking

Banned
Fajnie, więc zbieraj i warto się wybrać, wszak oprócz odwiedzin we wiadomym celu , Olsztyn i okolice to piękne tereny. Drogę powrotną celowo zrobiliśmy przez Szczytno. ;-)

murzyn997

New member
Również polecam,jakiś czas temu nie doszło do transakcji bo utargowałem podobną cenę u siebie w mieście,ale tym razem kolega blackninja cenowo zostawił w starterach innych.
Bardzo dobry kontakt,miła obsługa,bardzo cierpliwi jak chodzi o odpowiedzi na zadawane pytania,zarówno kiki jak i blackninja.Sklep godny polecenia,towar pewny bez żadnego kombinowania.
Szczególne podziękowania dla Ciebie blackninja,za super cenę,za ekspresową wysyłkę i za bardzo dobry kontakt.Pełna kultura

mariuszelect

New member
Witam, jestem nowy, i nie wiem gdzie zadać takie pytanie wiec postanowiłem iż tu.
Potrzebuję kupić TV 4k 65-70 cali myślę o philips 9809 lub samsung hu7500 Ew sharp 70"
Ale do tego potrzebuje również posłuchać radia internetowego wiec rownież potrzebuje :
Albo amplitunera (preferowana yamaha) albo coś innego jeszcze nie wiem co.... Całość musi być obsługiwana jednym pilotem gdy oglądam TV , lub osobnym pilotem gdy słucham radia. Do tego musi być zestaw głośników 2.1 z tym ze sub powinien być bezprzewodowy, (wiem ze philips ma , ale nie wiem jak podłączyć dodatkowe głośniki.... )
Najlepiej jakby wszystko było bezprzewodowe (za wyjątkiem prądu) i działało przez Bluetooth.
Jak macie jakieś propozycje techniczne i cenowe to proszę o info.
Admina proszę o Ew przeniesienie do odpowiedniego wątku , bo to nie jest typowe typu kupie sprzęt xxxx, potrzebuje kupić kompleksowe rozwiązanie...

kiki

Sklep audiovideo.com.pl
Pomagam
Jeszcze nie dostałem wyceny na kamerę z Panasonica.
U mnie na wsi nie ma zasięgu więc tylko smsy.
I odpisałem że czekam na info.

A na maile odpisałem również w terminie możliwym.
Jeśli jutro nie będzie odpowiedzi z Panasonica co do kamery 850 to odpuszczam.
Telewizory mamy na stanie non stop. Kamery niestety nie.

meda11

New member
Dołączam do grona zadowolonych klientów. Kontakt z blackninja bezproblemowy. Doradził (Loftów już nie ma na rynku więc stanęło na Studio 280 5.0 z AVR 161 w komplecie), wyczarował ceny jakich w porównywarkach i allegrach za nic bym nie dostał, a do tego w ekspresowym tempie wysłał. Oczywiście jak przystało na członka tego forum w zamyśle startowałem z innego pułapu cenowego, by ostatecznie po subtelnym czarowaniu sprzedającego skończyć na zwiększeniu budżetu. Finał jest taki, że moja dziewczyna trzeci dzień się nie odzywa i ogólnie "głośniki są wielkie, ogromne, ciężkie, przytłaczające". Za pare dni powinno jej przejść i gdy w końcu wejdzie do pokoju AV i posłucha jak to wszystko gra to zacznie zmieniać zdanie. Jeszcze raz wielkie dzięki blackninja za pomoc i wyrozumiałość. ;)

zapsu

New member
Polecam zakupy u kiki'ego!

Kontakt wzorowy, szybka wysyłka.

TV przyszedł dobrze zapakowany, cały i zdrowy. Matryca super, równe podświetlenie.

Wszystko zgodnie z ustaleniami. Polecam!

Pozdrawiam, Łukasz.

topola

New member
Jak chwalą to ja też chwalę:) zakup kolumn Dali Zensor za pośrednictwem blackninja, najlepsza cena, konkretny kontakt i zadowolony klient :)

Do góry