Witam,
Obecnie mam na stanie
TV LG 47LW5400 3D
Blueray LG BD660 3D
Router TP-LINK TL-WDR3600 na Gargoyle
NAS Zyxel NSA-325 v2 + kable Patchcord S/FTP PiMF kat.6
Xbox 360
Amplituner Onkyo TX SR-504e
Głośniki Quadral Quintas 500
Subwoofer Heco Victa Sub 25a
W przyszłości projektor
Po tym jak dostałem firmowego lapa i pozbyłem sie prywatnego zacząłem tworzyc od nowa domową sieć
Poczatkowo miał być router z podłączonym dyskiem zewnętrznym ale ciągłe niewykrywanie dysku szybko mnie zniechęciło.
Kupiłem NASa i zaczeło hulać ale ....
Amplituner ma już kilka latek (brak wejśc HDMI czy ethernet), TV mimo, że stosunkowo nowy bez wsparcia dla DLNA. Próba podpinania sie poprzez DLNA poprzez BR nie zawsze wychodzi często nie widzi napisów. Znowu przegywanie na pendrive'a czy dysk zewnętrzny jest bezsensu bo nie o to chodzi
Co zmienić byto zaczęło hulać :hmm:
Czy zakup nowego amplitunera z wejściami/wyjściami HDMI rozwiąże problem?
a może da radę coś zrobic bez wiekszych inwestycji. Ampli poki co daje radę (dzwięk idzie po optical'ach) obraz po HDMI podłączonych bezpośrednio do TV.
Obecnie mam na stanie
TV LG 47LW5400 3D
Blueray LG BD660 3D
Router TP-LINK TL-WDR3600 na Gargoyle
NAS Zyxel NSA-325 v2 + kable Patchcord S/FTP PiMF kat.6
Xbox 360
Amplituner Onkyo TX SR-504e
Głośniki Quadral Quintas 500
Subwoofer Heco Victa Sub 25a
W przyszłości projektor
Po tym jak dostałem firmowego lapa i pozbyłem sie prywatnego zacząłem tworzyc od nowa domową sieć
Poczatkowo miał być router z podłączonym dyskiem zewnętrznym ale ciągłe niewykrywanie dysku szybko mnie zniechęciło.
Kupiłem NASa i zaczeło hulać ale ....
Amplituner ma już kilka latek (brak wejśc HDMI czy ethernet), TV mimo, że stosunkowo nowy bez wsparcia dla DLNA. Próba podpinania sie poprzez DLNA poprzez BR nie zawsze wychodzi często nie widzi napisów. Znowu przegywanie na pendrive'a czy dysk zewnętrzny jest bezsensu bo nie o to chodzi
Co zmienić byto zaczęło hulać :hmm:
Czy zakup nowego amplitunera z wejściami/wyjściami HDMI rozwiąże problem?
a może da radę coś zrobic bez wiekszych inwestycji. Ampli poki co daje radę (dzwięk idzie po optical'ach) obraz po HDMI podłączonych bezpośrednio do TV.
Ostatnia edycja: