Sharp prezentuje nowe telewizory na rok 2014.

kiki

Sklep audiovideo.com.pl
Pomagam
Sharp prezentuje nowe telewizory na rok 2014.
Sharp zaprezentuje w tym roku na rynku bardzo ciekawe rozwiązania w nowych modelach telewizorów. Nowe modele wreszcie nawiązują wyglądem do rynkowych potrzeb użytkowników.

Zastosowanie nowych dyfuzorów spowodowało, że równe podświetlenie matrycy ma być standardem. A czerń daje wyjątkową głębię obrazu.

Obraz powinien być ostry i wyraźny... i jest ostry i wyraźny.

Szczegóły nawet w najtańszych seriach zadowolą wreszcie nawet wybrednych koneserów.

Prezentację nowości zaczynamy od serii LD160 - czyli modelu 32" z podświetleniem Direct Led.

Seria która powinna cieszyć się dużym uznaniem - to również seria z podświetleniem Direct Led
czyli modele LC-LD264.

Występować będzie w wielkościach 42", 46" i 50".

Będą różne wersje tego modelu, które różnić się będą wyposażeniem w postaci DVB-T2 .
Model LE 265 ma posiadać na wyposażeniu pełny pakiet aplikacji Androida sterowany z pilota.

Tak to wygląda. A to oznacza, że specjalnie oprogramowany Dongl z Androidem znajdzie się w komplecie w cenie tego telewizora. A 900.000 aplikacja gwarantuje, że żaden telewizor na świecie nie będzie tak multimedialny ze swojego poziomu.

Jak widać telewizor posiada :
- gniazdo CI
- wejście USB
- gniazdo słuchawkowe
- wejście antenowe
- HDMI x 2
- eurozłącze
- component

Podstawa dobrze wkomponowana i jest bardzo stabilna.
Mają zawitać do nas za kilka dni.

Całość TU:
http://www.hdtv.com.pl/forum/sharp/...owe-telewizory-na-rok-2014-a.html#post1025826

kiki

Sklep audiovideo.com.pl
Pomagam
Android ma 900.000 aplikacji i nikt na świecie nie ma lepiej.
Wygląd też bardzo ładny.
Na prezentacjach obraz nawet z Internetu extra.
Ale szczegóły dopiero jak przetestujemy....

Ostatnia edycja:

radier

Member
Bez reklam
@kiki

Powtarzasz te 900k aplikacji jak mantrę, a praktyka nie jest tak kolorowa i sprawę kompatybilności pomijasz.

kiki

Sklep audiovideo.com.pl
Pomagam
Nie bardzo rozumiem.
Jeśli ktoś nie lubi prawdy jego sprawa.
Podaje informację że Android ma 900.000 aplikacji .
Jeśli ktoś uwielbia korzystać z nich to niczego lepszego nie wymyślono.
Najlepszy telewizor ma 115 polskich aplikacji ( Samsung) lub 900 aplikacji ze świata (Philips, Sharp)
Więc daleko im do ilości Androida.
http://www.hdtv.com.pl/forum/inne/1...stemem-operacyjnym-android-4-0-ice-cream.html
Jakości też sprawdziłem, kompatybilność również.
Jeśli ktoś obejrzy tylko filmy po polsku i to 24 h na okrągło - minie mu kilka lat !
A tu życia zabraknie każdemu kto chciałby tylko zerknąć na każdą aplikację.

Ostatnia edycja:

paeru

New member
Bez reklam
Nie bardzo rozumiem.
Jeśli ktoś nie lubi prawdy jego sprawa.
Podaje informację że Android ma 900.000 aplikacji .
Jeśli ktoś uwielbia korzystać z nich to niczego lepszego nie wymyślono.
Najlepszy telewizor ma 115 polskich aplikacji ( Samsung) lub 900 aplikacji ze świata (Philips, Sharp)
Więc daleko im do ilości Androida.
http://www.hdtv.com.pl/forum/inne/1...stemem-operacyjnym-android-4-0-ice-cream.html
Jakości też sprawdziłem, kompatybilność również.
Jeśli ktoś obejrzy tylko filmy po polsku i to 24 h na okrągło - minie mu kilka lat !
A tu życia zabraknie każdemu kto chciałby tylko zerknąć na każdą aplikację.

Wychwalasz to w niebogłosy, a prawda jest taka, że wsadzą do pudełka jakiegoś chińczyka kupionego na bazarze za parę dollarów i będą się chwalić, ile to nie mają aplikacji. Nie powiem, marketingowo pomysł dobry, ale na zadowolenie klientów raczej nie ma co liczyć, bo doskonale wiemy jak się sprawują najtańsze dongle z Androidem. Gdyby to było takie super rozwiązanie, to Sharp dawno pozbyłby się swojego smarta z wyższej serii (który bądź co bądź nawet nie jest ich, netrange to firma zewnętrzna!!) na rzecz Andka. Ale o czym my w ogóle mówimy, to jest firma która dopiero w tym roku nauczyła montować się moduły WiFi w telewizory...

Sharp na srebrnej stopce to model 760/761/762

kiki

Sklep audiovideo.com.pl
Pomagam
Nie rozumiem co to wniebogłosy.
Raczej podaję informację o Donglu z Androidem.
Tak on działa i takie ma możliwości.
Wiem że Cię wkurza że ma, ale nic na to nie poradzisz bo będzie miał ich jeszcze więcej.

Nie wiesz jaki model daje Sharp , więc raczej opisujesz co Ty byś zrobił.
Firma jest nr 1 na świecie w dużych przekątnych telewizorów i wygląda na to że ma więcej osiągnięć niż Ty i ja. Mam w domu telewizor Sharpa i jestem z niego zadowolony.
Liczę że nowe modele będą spełniać określone potrzeby.

Faktycznie SMart Sharpa jest słaby.
Ale ja kupiłem Sharpa nie dla Smarta.
Smarta mam w telefonie i teraz będę zrzucał 1000 SMartów z telefonów na ekran poprzez Miracast.
Dziś cały dzień to robiłem w różnych konfiguracjach i wszystko działa bez zarzutu.
Z tableta Asusa te działa wszystko jak należy - Skype również.
Teraz wystarczy kupić za grosze Tableta żeby rozkoszować się Smartem najlepszym bo z Androida.
A dongla mam przy sobie i nawet Babcia teraz sobie daje radę - sorry.

---------------------
toki0987 - jak widać kultury uczymy się całe życie...

lolek126

Well-known member
Bez reklam
To szczerze powiem ze masz bardzo nowoczesna babcie, patrzac ze jestes jakies minimum 10 lat starszy, a mysle ze nawet 15 lat starszy ode mnie to babcie masz juz niezle wiekowa i jak daje rade obslugiwac urzadzenia nowoczesne - niezla to babcia... bylbym nawet lekko w szoku jakbys napisal ze Twoja Mama sobie daje rade z takimi urzadzeniami ale babcia... to teraz pojechales po bandzie..

Ostatnia edycja:

kiki

Sklep audiovideo.com.pl
Pomagam
Tu nie trzeba żadnej inteligencji aby wcisnąć guzik w dodatkowej skrzyneczce trzy razy. Proste jak budowa cepa.

Do góry