Jestem swieżo po montażu na scianie ,uchwyt za 96 zł na allegro przykręcamy uchwyt na dwie u góry tam gdzie zaślepki i na dole odkęcamy dwie śrubki i ich miejsce przykręcamy pozostałe dwie. Uchwyt w scianie na 6 wkrętów i nie ma siły żeby coś się stało z tvHabier napisał:Witajcie,
Jestem posiadaczem LC-46XL2E. Zródła to DVD oraz C+ przez tuner Fergusona. Bomba
Teraz pytanko/problem (powieszenie na ścianie):
Rysunek na przedostatniej stronie manuala przedstawiający tylną scianę i otwory montażowe (nie ma żadnego dodatkowego opisu)
nie jest dla mnie do końca jasny. Otóż, górne otwory w moim tv są zaślepione natomiast w dolne (zgodnie z rysunkiem w manualu) są wkręcone śruby. I tu pojawia się wątpliwość. Nie do końca jestem pewien czy mogę je wykręcić (aby zamontować uchwyt).
Bardzo prosze o podpowiedz lub jakiegoś linka (do tej pory nic w sieci nie znalazłem) do opisu, który mógłby mi pomóc.
edit: nie dając za wygraną poszukałem jeszcze raz forum. znalazłem taką oto dyskusję (niestety jako NOWY nie mogę wklić linka):
Czy możecie potwierdzić prawidłowość rozwiązania?
Dzieki
pzdr
AWGUST72 moze koło wekendu porobei jakieś fotki,jak narazie obraz rewelacja ,poza wolnym menu nie mam się do czego przyczepić ,sławnego różu nie stwierdzam jak i jakiejś szczególnej różnicy w 100hz też