Bartsol dzięki za fotki, a coś w wyższej rozdzielczości dałbyś radę zrobić? tak żebym mógł sobie subpixele zobaczyć?
Dokładam się do prośby, bo póki co model ciężko dostępny żeby gdzieś zobaczyć, a sam jestem ciekawy jak im wyszły te pikselki.
Bartsol dzięki za fotki, a coś w wyższej rozdzielczości dałbyś radę zrobić? tak żebym mógł sobie subpixele zobaczyć?
Telewizor zawodzi na całej lini i Kiki wrzucił test do kosza
Dodam zdjęcia pixeli w lepszej rozdzielczości ale dajcie chwile bo straszny mam teraz zajob Może dzisiaj albo jutro się uda.Dokładam się do prośby, bo póki co model ciężko dostępny żeby gdzieś zobaczyć, a sam jestem ciekawy jak im wyszły te pikselki.
Jeszcze zerknę w te porty ale nie przypominam sobie żebym widział tam niebieskie.USB 3.0 jest niebieskie w środku to powinno go odróżniać jak by było.
Wysłane z mojego GT-I9300
Na tą chwilę parę fotek .
No! Git!Nie wiem czy będzie to dobrze widać ale wszystkie zdjęcia robione telefonikiem.
Zrób sobie test z Youtube z materiałem 4K.Nie wiem czy będzie to dobrze widać ale wszystkie zdjęcia robione telefonikiem.
Nie wiem czy będzie to dobrze widać ale wszystkie zdjęcia robione telefonikiem.
Na razie jadę dalej na Philu , a czy będzie brakowało? Właściwie to u mnie zawsze pali się światełko w pokoju , oczywiście po zapadnięciu zmroku więc nie wiem czy mi będzie dokuczał brak tego bajerku Fakt faktem że jest to fajny dodatek .