Sharp LC-60LE635E -test. Czy od dzisiaj każdy może sobie pozwolić na 60-calowy tv ?

kiki

Sklep audiovideo.com.pl
Pomagam
Sharp LC-60LE635E -test. Czy od dzisiaj każdy może sobie pozwolić na 60-calowy tv ? Czy od dzisiaj każdy może sobie pozwolić na 60-calowy telewizor ?
Czy za wielkością idzie również oczekiwana jakość ?

Nie czekaliśmy jak zwykle na model testowy - bo różnie jest z jego jakością. Ale ponieważ modele są już od kilku dni dostępne w sprzedaży to sprawdziliśmy model produkcyjny i wszystkie jego możliwości.
001_P1330548.JPG

Tak prezentuje się telewizor na stoliku z podstawką .Jak widać matryca matowa aktywna i nawet duże słońce nie powoduje dużego zakłócenia refleksów świetlnych na telewizorze.
I jak pisałem wcześniej super cena jak na Sharpa i na taką wielkość nie spowodowała że producent użył słabych materiałów. Model jest precyzyjnie i pieczołowicie wykonany. Nie można się przyczepić do żadnych źle wykonanych elementów.

img-P-sharp-aquos-LC-60LE635E-full-frontal-view-logo-EEL-960.jpg

Tak prezentuje się na stronie producenta .W rzeczywistości również da się polubić z uwagi na wygląd. Jest delikatny i stonowany. Nie wyzywający ale elegancki.
Przekątna obrazu cm / cale152 / 60Z lewej strony - zgodnie z dyrektywami UE - znajduje się karta informacyjna o poborze energii. Przy okazji badania poboru energii dopadło nasz duże zdziwienie.

Teraz to o co najwięcej się pytają użytkownicy- CZERŃ.
013_P1330648.JPG

008_P1330676.JPG

Widać to również na szybko przesuwających się elementach.

całość TU :
http://www.hdtv.com.pl/forum/sharp/...azdy-moze-sobie-pozwolic-na-60-calowy-tv.html

wiljasz

New member
Brak odpowiedzi w tym teście na moje pytanie

Dnia 2.X. o g. 21:18 w dziale Sharp 60LE635 - proszę o pytania do testu ? zadałem pytanie:
Jak podają na stronie Sharp.pl jest w nim Tuner DVB-S / DVB-S2. W związku z testem proszę sprawdzić jak się zachowuje ten Tuner przy odbiorze Cyfry Plus poprzez Moduł dostępu Aston kanałów satelitarnych.W dotychczasowych modelach Sharpa Tuner DVB-S zawiesza programy TV z pakietu Cyfra Plus oraz Polsat na Hot Bird 9 13.0°E na modułach Aston oraz Nagravision.
Przykładowo CYFRA PLUS - [z transponderów o częstotliwości - 12188 V - (m.innymi AXN-y, FoxLife, Discovery, Cinemax 2….), 12284 H - (Polsat Film,Superstacja….) aż na 55 sekund - dokładnie co 15 minut -
wyświetla komunikat "Brak sygnału transmisji,sprawdź ekranowy program EPG [E 203]" .Oczekuję że Sharp usunie tą usterkę.Może w tym modelu?
Mogłeś Kiki nawet na priv wysłać odpowiedź,a tak czuję że ukrywasz że ta wada jest nadal w tych tunerach Sharpa

kiki

Sklep audiovideo.com.pl
Pomagam
Czytaj wyraźnie test - napisałem ze sprawdzę bo nie mam karty .
Więc insynuacje zachowaj dla siebie.

Do góry