każda opinie w jakiś sposób jest pomocna zanim dokona się wyboru tym bardziej gdy ma się ograniczony budżet.
Który tv lcd 37' ma czerń na poziomie 0,05 w cenie 2,5tyś?
pozdrawiam
Z 37" ? Żaden
każda opinie w jakiś sposób jest pomocna zanim dokona się wyboru tym bardziej gdy ma się ograniczony budżet.
pozdrawiam
kupiłem wyżej wymieniony TV i obraz ze zwykłej anteny mnie rozczarował!!!wszystkie wady sygnału oglądane do tej pory na 21" szklanym soniaku są widoczne 2xbardziej...w zasadzie oglądanie tego tv męczysygnał z anteny jest chyba za silny albo ta zbiorcza antena jest źle ustawiona bo na ekranie pojawiają się cienie. Obraz wcale nie jest ładny, kolory są przejaskrawione, czerń jest słaba....podświetlenie zbyt mocne. Czy ktoś może poratować i pomóc w kalibracji tego modelu?
Proszę znawców o pomoc....
pozdrawiam
Ja też zastanawiałem sie nad wyborem TV pomiedzy sharpem 37LE320E, a philipsem 37PFL5405H ostatwczniewybór padł na sharpa z uwagi na wygląd i ledy. Także ja bym sie wogóle nie zastanawiał. Co do LG to robili niezłe nagrywarki, a Tv to dla mnie totalna lipa nie udalo mi sie osiągnąć takiego obrazy jak na sharpie pomimo tehgo że oba były podłączane pod tuner HD /mama kupiła i załuje po tym jak kupiłem sharpa chce do mnie codziennie przychodzić na telewizje/