gregory212
New member
Czy Sharp przewidział wydanie modelu LC 37 DH777E??? Jeśli tak to od kiedy będzie on dostępny. Z góry dziękuję za odpowiedź. Pozdrawiam
raczej duzo za mało. dla tej odległosci 46' to minimum.Po drugie - odległość od TV wynosi około 3,5m i będę go oglądał siedząc dokładnie przed nim. Czy 42' to nie za wiele?
100Hz w Sharpach to bardzo ciekawy tematmaretzek napisał:100 Hz ? pomyłka !!!! wogóle nie widać różnicy przy oglądaniu szybkich scen zarówno przy włączonej jak i wyłączonej opcji
tdj napisał:100Hz w Sharpach to bardzo ciekawy temat
Szkoda, ze tescie tego TV nie ma zadnego komentarza dot. 100Hz.
maretzek sprawdz na SD np. z jakims paskiem informacyjnym, wtedy zobaczysz roznice, na kanalach HD w XL8 100Hz generuje 'smuzenie' czy w tym modelu tez tak jest?
Jakies inne opinie dot. 100Hz w nowy Sharpie?
Ostatni człon nazwy telewizora firmy Sharp oznacza na jaki rynek został wporowadzony np. DH77E oznacza europę (E-europa)martinezkmicic napisał:pawelbrz. Proponuję kupić 42 cale DH77E uwierz mi że jak zakupisz 37 to będziesz twierdził "szkoda że nie kupiłem większego" serio, serio proponuję się zastanowić przed zakupem.
Mam jeszcze pytanie czym się będzie różniła seria DH77E od DH77S bo właśnie ostantnio dość przypadkowo dowiedziałem się, że są te dwie serie.
bardziej granat niż czerń i to jeszcze z malinowym odcieniemStigmat napisał:Pytanie do posiadaczy tego modelu - jak na prawdę wygląda sprawa czerni w tym LCD ?
Kiki w teście pisze ocenia ją wysoko z drugiej strony autor testu z hdtvmania.pl czerń określa jako kiepską - wpadającą w granat.
Proszę o opinie.
hm widze tylko zdjecie, TU napisales, ze jest gorsza niz w poprzednich, czyli XLx? Ale zdjecie nie oddaje wszystkiego, fajnie jakbys napisal jak ten system zachowuje sie na kanalach roznej jakosci. W poprzednich wiemy, ze system 100Hz dzialal dobrze tylko na dobrej jakosci kanalach SD, slabe sd lub w hd niestety tylko psul.kiki napisał:Co do płynności 100 Hz to masz zdjęcia i info: