Sharp Aquos LC-32DH77E czy Samsung 32 LCD LE32B650

nowmat

New member
Witam

Mam zamiar kupić porządny TV 32 Tak do 2800zł z groszami:p
TV głównie będzie używany do oglądania filmów z kompa i grania na x360.
TV musi być Full HD i mieć MPEG-4 i minimum 3 Złącza HDMI ale z tym ostatnim to nie problem :D
Mam na oku trzy takie TV:

Sharp Aquos LC-32DH77E
Samsung 32 LCD LE32B650
Sony Bravia KDL-32W4000

chciałem podać linki do telewizorów ale oczywiście nie mogę jeszcze;)

Na początku byłem bardzo nastawiony na kupno KDL-32W4000 ale teraz mi coś nie pasuje pewnie te 100MHz których nie ma:(

Który z nich będzie najlepszy???

A może jakiś inny tv w tej cenie czekam na propozycje :)

Slupper

New member
感覺的出來劉若英是真的想找小豬當嘉賓!:-D不是客套話!
但小鬼還補那句「她還是沒有找你去」
不但不給小豬面子
也不尊重劉若英
同時吐嘲二個人!
我只能說「小鬼很白目」 :cry:

nowmat

New member
Slupper napisał:
感覺的出來劉若英是真的想找小豬當嘉賓!:-D不是客套話!
但小鬼還補那句「她還是沒有找你去」
不但不給小豬面子
也不尊重劉若英
同時吐嘲二個人!
我只能說「小鬼很白目」 :cry:

a teraz napisz mi to po polsku:-D

mateo2121

New member
Bez reklam
Zdecydowanie postaw na dh77...no chyba że chcesz cos tanszego to dh65 lub W4000 albo ostatecznie Samsuna a656 ale bez mpeg4 :)

zbyhnio

New member
A dlaczego nie Samsung B650?:hmm: Wszystkie ptaszki na niebie i ziemi ćwierkają, że jest lepszy niż A656 - no chyba że się mylę - a jeśli tak to dlaczego bo ostatnio nastawiłem się na ten telewizor i chciałbym znać jego wszystkie za i przeciw. Jeszcze KIKI nie umieścił testu więc trudno coś o nim powiedzieć, ale ludzie, którzy go użytkują piszą na forum, że jest godny polecenia.

nowmat

New member
zbyhnio napisał:
A dlaczego nie Samsung B650?:hmm: Wszystkie ptaszki na niebie i ziemi ćwierkają, że jest lepszy niż A656 - no chyba że się mylę - a jeśli tak to dlaczego bo ostatnio nastawiłem się na ten telewizor i chciałbym znać jego wszystkie za i przeciw. Jeszcze KIKI nie umieścił testu więc trudno coś o nim powiedzieć, ale ludzie, którzy go użytkują piszą na forum, że jest godny polecenia.

Wybrałem Sharp Aquos LC-32DH77E:krol:

a co do pytania zbyhnio:
Zależy do czego będziesz używał tv ja głównie będę używał do grania na x360 i oglądania filmów HD
i przestraszyłem się tego input lag a może to przeszkadzać więc zrezygnowałem z tego tv.

Tommy_M

New member
nowmat napisał:
Witam

Sharp Aquos LC-32DH77E
Samsung 32 LCD LE32B650
Sony Bravia KDL-32W4000

Powiem Ci, że zastanawiałem się dokłądnie n ad tymi 3ma modelami i wybrałem sharpa dh77 (który został już tyydzień temu oddany przeze mnie). Sony odpadł z dwóch powodów - sony nie specjalnie daje radę przy SD a jednak pomimio posiadania Nki większośc to SD, a druga rzecz brak 50Hz jednak jest odczuwalny - klatkowanie w nim występuje w ruchach kamery na boki i dla mnie to był kończący argument za tym, żeby odpadł.

W sobotę kupuję Samsunga ( siedziałem na nim ostatnio w MM i testowałem - jeswt super).

czemu oddałem Sharpa dh77 - możesz poczytać mój przypadek i kolegi Tynio w odpowiednim wątku dotyczącym tego Sharpa.

nowmat

New member
Tommy_M napisał:
czemu oddałem Sharpa dh77 - możesz poczytać mój przypadek i kolegi Tynio w odpowiednim wątku dotyczącym tego Sharpa.

Wiem czytałem na dwudziesej któreś byłem już zrezygnowany ale potem pojawiły się głosy że innym dobrze działa.
Więc mam nadzieje że to były pojedyncze przypadki
i jutro lub pojutrze dostane tą dobrą wersje:D

Do góry