Deimos:
Z takim podejsciem to mozna czekac i czekac, piszesz 2 lata? Nie zartujmy, dla mnie rok to kupe zycia i straconego czasu. Doskonale wiem jak rzadza sie prawa rynku i nic na to nie poradzimy, zmieniam tv praktycznie co rok wiec wiem cos na ten temat to samo tyczy sie ampli i zreszta kazdego sprzetu, pytaniem podstawowym powinno byc czy masz na tyle zycia aby wiecznie czekac, ja nie i mnie malo interesuje czy ten tv bedzie kosztowal za chwile polowe tej kwoty (upraszczajac), ciesze sie juz wielkim ekranem, nie rozczarowalem sie w zasadzie niczym a mam pewien poziom wymagan co do tv, bedzie cos znacznie (podkreslam znacznie) lepszego i godnego przesiadki wymieni sie na inny model. Juz dzis mam wiele radochy i z jakosci jestem takze bardzo zadowolony, swieci pieknie, jakosc HD rewelacyjna - dla takiego uzytkownika jak ja nic na dana chwile wiecej nie potrzeba, nie popadajmy w paranoje, sa lepsze tv i beda ale nie kazdy ma czas na czekanie. Ten tv osiaga jakosc ktora w zupelnosci wystarcza i daja banana na twarzy za kazdym razem jak sie uruchamia, co nie znaczy ze nie ma lepszych natomiast 4K jak najbardziej ale na to przyjdzie jeszcze moment.
Z projektorami od zawsze mialem doczynienia, nie ujmujac nic projekcji ta ma takze wady, taki 80" w moim przypadku idealnie wyposrodkowal moje oczekiwania. Tenis w HD na eurosporcie wyglada oblednie, takze nie chcialo sie odchodzic od ekranu...