Kingistu
Member
Czy któryś z posiadaczy może po otrzymaniu sprawdzić programem aida64 jaki 55EC780 ma procesor i ile RAM?
Procesor Cortex-A55 @ 1100 MHz (4x) / 2 GB / 16 GB
Czy któryś z posiadaczy może po otrzymaniu sprawdzić programem aida64 jaki 55EC780 ma procesor i ile RAM?
Panowie dostał może już ktoś Was EC78?
Napiszcie jakie odczucia
Podświetlenie edge led daje radę? To jedyna rzecz, która mnie jeszcze powstrzymuje.
Kingistu może ty potwierdzisz tak na 100 % czy jest to nagrywanie na USB - czy nie.
Czy możesz mi podać gdzie jest ta kalibracja na YT ?W moim przypadku TV spełnia oczekiwania mojej rodziny zarówno obraz jak i dźwięk zarówno w HD jak i 4K, Jestem bardzo zadowolony po wprowadzeniu własnych ustawień (kalibracja z youtuba) naprawdę temu TV nic nie brakuje. U mnie nic nie smuży, rozmywa się czy coś tam jak to piszą inni o innych modelach TCL (pewnie nie widząc ich na oczy).
Zaryzykowałem i cieszę się z takiej decyzji.
Youtube, IPLA, Player śmiga bez zarzutu, w porównaniu do youtuba z playera netii to bajka swobodne przewijanie a nie to co w netii gdzie zawiesza się i dalej nie pociągnie.
Fajna opcja puszczanie dźwięku bez obrazu (zużycie prądu ok 20 W).
Polecam w ustawieniach zmienić na szybki start.
Bez tej opcji zwykłe czuwanie to pobór prądu 0,2-0,3 W po włączeniu 0,3-0,4 W.
Modele EP680 będą później niż EC780, mieli przesunięcie terminu.
Model EC780 dokładnie przetestujemy jutro.
Informacja będzie na forum.
Ile czasu tv odpala sie z i bez wlaczonej opcji szybki start?Polecam w ustawieniach zmienić na szybki start.
Bez tej opcji zwykłe czuwanie to pobór prądu 0,2-0,3 W po włączeniu 0,3-0,4 W.
Ile czasu tv odpala sie z i bez wlaczonej opcji szybki start?
Czym mierzyles zuzycie, bo jeslu dobrze kojarze to popularne mierniki do kontaktu najmniej pokazuja chyba 0,8W. Mam wlasnie taki jeden z bricomana.