W tym momencie ten telewizor (42lm670) nie nadaje się do użytku aplikacji internetowych, więc nie jest już taki 'smart' jak go kupowałem. Nie działa youtube (czasem działa, póki się nie zatnie), zacinająca się i wyłączająca ipla i vod onet też nie jest lepsze od youtube. Przeglądarka internetowa też jakoś wolniej chodzi od którejś aktualizacji. Nie wiem co mnie skusiło do zakupu LG, kiedyś polecałem go znajomym, teraz bym im tego nie zrobił. I do tego znany temat chyba każdemu - brak tvn playera, na temat który był już poruszany tyle razy LG ma jedną odpowiedź - nie ma i nie będzie. Już nawet nie mówią, że będzie, tak jak to miało miejsce w 2012 roku. Mam już dość mówienia o wiecznym resetowaniu telewizora i inicjowaniu opcji premium, które i tak nic nie daje. Czy macie podobne odczucia, czy ja jestem jedyny? Czytając już długi czas ten temat na forum, pytając znajomych, którzy użytkują te serie LG, wszyscy mają podobne problemy.. Jak dla mnie LG z każdą aktualizacją robi krok do tyłu - ale wiadomo o co chodzi - by zmieniać jak najczęściej telewizory. Ja zapewne to zrobię, ale nie będzie to już LG. Pozdrawiam