LG mam już trzeci rok. Cały czas automatycznie się aktualizował i wszystko grało.Ja się tylko zastanawiam nad faktem że problemy z aktualizacją dopadają zwykle osób z małą ilością postów
Nie chcę niczego insynuować ale w pewnej chwili przeszło mi przez myśl, że specjaliści Public Relation np. z Samsunga mogą wypisywać tutaj różne dziwne rzeczy Nie zmienia to faktu, że koderów LG raczej nie ma najlepszych.
Ja się tylko zastanawiam nad faktem że problemy z aktualizacją dopadają zwykle osób z małą ilością postów
Nie chcę niczego insynuować ale w pewnej chwili przeszło mi przez myśl, że specjaliści Public Relation np. z Samsunga mogą wypisywać tutaj różne dziwne rzeczy Nie zmienia to faktu, że koderów LG raczej nie ma najlepszych.[/QUOTE
Juz koledze wyjasniam. Zalogowalam sie na tym forum, ponoewaz mam problem, jak wiekszosc uzytkownikow po aktualizacji. Post znalazlam przy okazji poszukiwan w internecie na temat moich problemow z telewizorem. Dlatego pewnie jak wiekszosc dolaczylam do grupy. Stad mala liczba postow.
Wczoraj napisalam znowu maila do lg. Nie chca podac konkretnego terminu aktualizacji naprawczej,jak to nazywaja. Kaza czekac! Zauwazylam, ze w wiekszosc problemy po feralnej aktualizacji maja uzytkownicy upc modul cl. Czy innych uzytkownikow problem nie dotyczy?