To i ja zapytam: jak już kolega rajqu tak zachwala tego dongla to niech mnie oświeci, jak jest z połączeniem tego cuda z netem. Czy tylko Wi-fi (co jednak w moim przypadku dyskwalifikuje to cudo, co kabel to kabel) czy też jest może przez LAN (powiem, że nie spotkałem dongla z LAN) ?
jedziesz na wloskiej czy teraz na polskiej dali taka sama oznaczeniowo jak wloska?Dziś dostałem nowe oprogramowanie o nr: 04.24.08
Chyba nie wnosi nic nowego. Prócz długiej litanii do przeczytania o prywatności w smart tv. I zgody na wykorzystanie danych zebranych podczas jego używania. Oczywiście przy każdej wzmianka, jak się nie zgodzisz na ,,szpiegowanie'' pozbawisz się niektórych funkcji w aplikacjach smart.
Witam ja ma TV LG 42LA691s i też ustawiony na region Polska zaktualizowałem do wersji : 04.24.08 i po ponownym uruchomieniu wyświetlił mi się komunikat """Niedługo Dostępna Będzie Ważna Aktualizacja Dla Twojego Telewizora """miał ktoś coś takiego i niema może jakiś przecieków co to za aktualizacja !!?/
Witam ja mam TV LG 42LA691s i też ustawiony na region Polska zaktualizowałem do wersji : 04.24.08 i po ponownym uruchomieniu wyświetlił mi się komunikat """Niedługo Dostępna Będzie Ważna Aktualizacja Dla Twojego Telewizora """miał ktoś coś takiego i niema może jakiś przecieków co to za aktualizacja !!?/