Niestety w chwili obecnej to nie możliwe.Witam. Czy jest możliwość ustawienia w tv takiej opcji żeby przy każdym przełączaniu kanału pokazywało informację o kanale (to co pokazuje się po naciśnięciu przycisku INFO)?
Niestety w chwili obecnej to nie możliwe.Witam. Czy jest możliwość ustawienia w tv takiej opcji żeby przy każdym przełączaniu kanału pokazywało informację o kanale (to co pokazuje się po naciśnięciu przycisku INFO)?
Spróbuj przez ten program ''Samsung AllShare''Witam i pozdrawiam
Szukałem, szukałem i nie mogę znaleźć odpowiedzi na następujące pytanie:
Jak mam do ciorta skonfigurować laptop asus x53s i telewizor samsung es6800 bo choć laptop widzi telewizor w Soft Ap i podaję klucz bezpieczeństwa który jest w menu/sieć/Soft Ap/klucz bezpieczeństwa to nie łączy się. Ręce mi już opadają. Jak możecie to proszę o info.
np:Samsung Smart Tv All Share - trolu7 - Chomikuj.plRozumiem że mam pobrać ten program na komputer i spróbować?
I jeszcze skąd mam go pobrać bo ze strony samsunga to na pewno nie ściągnę ;-((
Z tego co zauważyłem to czy jest data produkcji zależy od dostawcy telewizji. Niech mnie ktoś poprawi jeśli się mylę
Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2
Na tym filmiku Telewizory Samsung - Wbudowany tuner satelitarny - Funkcje - YouTube
w 2;20 minucie widać cały opis wraz z rokiem produkcji itd. to mnie zmyliło, ale pewnie masz rację bo jakby Samsung chciał to by zrobił miejsce na takie dane a nie w opisie wtedy kiedy dostawca da.