witam
mocno zastanawiam się nad zakupem ue40es6800
mam jednak kilka pytań ,na które nie znalazłem odpowiedzi, a na które posiadacze owego sprzętu będą mogli odpowiedzieć:
- jak sprawuje się web browser z dużym obciążeniem flash?
(testowałem stronę pbskids z grami flash dla dziecka na lg oraz ww 6800 - lg było zdecydowanie szybsze, lecz nie wiem jaki był dostarczany sygnał - oba w tym samym mediamarkecie)
- czy działa bez problemu bezprzewodowa klawiatura imysz
(gdzieś spotkałem opinie, że w niektórych aplikacjach nie działa jedną bądź drugie)
- do tv podpięte będzie dvd (bajki) a przyszłościowo xbox z kinektem - jak sie sprawuje tv z takimi urządzeniami (skalowanie dvd, lagi w grach)?
- sygnał tv do najpewniej na początek pokojowa antena dvb-t (dodatkowe utrudnienie to parter z horyzontem zasłoniętym przez inne bloki). czy wbudowany dekoder ogarnie taki sygnał, czy czeka mnie prowadzenie instalacji? (teoretycznie ma się pojawić zbiorcza antena tv na bloku)
- jak sprawuje się dlna? w tej chwili mam router z wifi tp linka jakiś stary i pliki chciałbym udostępniać z pc. zadziała? w "nowej perspektywie finansowej" chciałbym wymienić router na lepszy (porty gb i n) z dyskiem pod usb pytanie, czy taki dysk usb wydoli do filmów hd i 3d, czy potrzebuję serwer nas?
- w związku z powyższym (transfery) pytanie dodatkowe: w jakim standardzie wifi pracuje tv? pociągnie bezprzewodowo ww materiał z odległości 2m?
- jak przedstawia się sprawa oglądania pod kątem (ok 30-40st od 'osi' tv i lekko od dołu)?nie traci na jakości? jak działa 3d oglądane pod kątem?
z góry dziękuję za wszelką pomoc. przepraszam za taki nawał pytań, ale czytam o różnych tv od kilku tygodni i już tracę orientację, a trafiła się promocja na powystawowe sztuki i po prostu trzeba się decydować...
pozdrawiam