Od roku korzystam z modułu cam ci+Moja umowa w multimedia potrwa jeszcze jakiś rok ale zapowiada się fajna alternatywa. Jest szansa że będą udostępniać karty aby można było korzystać z dekodera DVB-C wbudowanego w TV?
Tapnięte z mojego SGS III ♡
Tylko przez USB,przez sieć nie zaktualizuje się do najnowszej wersji.W 1032 nie widzę żadnych problemów.A co do buforowania,to 4mb troszkę za mało,gdyż zalecana prędkość to od 10mb.Witam wszystkich Od kilku dni posiadam model 40es6900(niby model wyższy niż w temacie ale podobno to samo z wyjątkiem obudowy)jestem bardzo zadowolony ale mam do was kilka pytań
Otóż tv często lubi hmm...jakby to nazwać...ooo lubi jakby zawieszać połączenie wifi na odtwarzaniu filmów z internetu. Mianowicie na przeglądarkowym YT albo tvn playerze często lubi zawisić(przestać buforować) odtwarzanie mimo że jest ustawiona niska jakość .Czasami w ogóle nie przerywa i jest bdb... Dodam że na komputerze czy notebooku takie zjawisko nie występuje modem/router asus dsl10n łącze 4 mb. Nasunęła mi się myśl żeby zaktualizować firmware bo mam 1017 a na stronce producenta jest już chyba 1032... I tu chciałbym się was doradzić jak lepiej zaktualizować;przez usb czy przez sieć(jest widoczna nowasza wersja)? I czy update oprogramowania niesie ze sobą jakieś ryzyko? Bo na tej wersji wszystko gra oprócz tego bugu Jak wam się sprawuje ta najnowsza wersja?
Witam wszystkich Od kilku dni posiadam model 40es6900(niby model wyższy niż w temacie ale podobno to samo z wyjątkiem obudowy)jestem bardzo zadowolony ale mam do was kilka pytań
Otóż tv często lubi hmm...jakby to nazwać...ooo lubi jakby zawieszać połączenie wifi na odtwarzaniu filmów z internetu. Mianowicie na przeglądarkowym YT albo tvn playerze często lubi zawisić(przestać buforować) odtwarzanie mimo że jest ustawiona niska jakość .Czasami w ogóle nie przerywa i jest bdb... Dodam że na komputerze czy notebooku takie zjawisko nie występuje modem/router asus dsl10n łącze 4 mb. Nasunęła mi się myśl żeby zaktualizować firmware bo mam 1017 a na stronce producenta jest już chyba 1032... I tu chciałbym się was doradzić jak lepiej zaktualizować;przez usb czy przez sieć(jest widoczna nowasza wersja)? I czy update oprogramowania niesie ze sobą jakieś ryzyko? Bo na tej wersji wszystko gra oprócz tego bugu Jak wam się sprawuje ta najnowsza wersja?
a jednym zdaniem? dlugo taka operacja trwa? jest się czegoś bać czy naprawdę warto to wykonać jak radzicie?
Witam wszystkich Od kilku dni posiadam model 40es6900(niby model wyższy niż w temacie ale podobno to samo z wyjątkiem obudowy)jestem bardzo zadowolony ale mam do was kilka pytań
Skoro jesteś taki tester to możesz coś sprawdzić.Witam ponownie rozwiązałem ten błąd który wcześniej pisałem mimo iż mój router z modemem jest w drugim pokoju jego standardowa antena 5 db mojego samsunga ue40es6900 nie zadowalała i był strasznie kapryśny podczas oglądania filmów hd czy nawet w średniej jakości z tvn playera. Mimo iż były 3 kreski, czasami a tylko 2 telewizor odmawiał współpracy i żył własnym życiem a otwierał filmy które jemu się podobały kupiłem antenę wifi 9 db, jest dość duża (ma niecale 40 cm) i problem uważam za rozwiązany filmy nawet w 1080p pobierają się tak jak na to łącze pozwala ,żadnych przerw w pobieraniuk: tym samym doszedłem do wniosku że zasięg wifi który jest pokazywany w menu nie jest zbyt dokładny i nie nalezy się nim za bardzo sugerować raz mi pokazuje 5 kresek, a po a ponownym sprawdzeniu 3 a jeszcze indziej 4 choc nikt ani nic się nie zmieniło w położeniu tv ani routera lecz najlepszym sposobem jest poprostu kontakt z internetem przez kabel, najstabilniej i najmniej problemów oprogramowania narazie nie aktualizowałem bo szczerze trochę boję się, a to co w tej chwili prezentuje sobą smart tv w zupełności mi wystarcza Pozdrawiam
Jak zmieniasz w SMART HUB YouTube rozdzielczość na 720p ?zespół Paradise? jeśli tak, to w rozdzielczości 720p nie ma najmniejszego problemu, w 1080p muszę chwilkę przystopować na początku by trochę "zbuforowało" ,mam wolne łacze tylko 4 megabity więc czego tu wymagać zdarzy się od czasu do czasu jakieś jedno mikro przycięcie obrazu wzgledem dziwięku ale to wina wydajności telewizora w końcu to cpu arm Ogólnie wszystko ok ps: Sympatyczna nuta