Dane są zapisywane inaczej gdy go wykorzystujemy jako nagrywarkę, inaczej jako odtwarzacz - to co innego - jako informatyk od 25 lat powinieneś o tym wiedzieć.[QUOTE
Dla ciebie może bezsensu, ale my myślimy przyszłościowo, po co kupować 2.0 a za 6 miesięcy 3.0? Nie pomyślałeś? Poza tv mamy jeszcze komputery...
Kolego jestem informatykiem od 25 lat, wiec mysle badziej przyszlosciowo i lubie nowinki. Jednak po co kupowac 3.0 i uzywac go na 2.0 bo zaloze sie ze 90 procent ludzi ma laptopy z 2.0. Nie pomyslales? Poza tym Jak ktos kupuje pena do tv to nie bedzie go ciagle przekladal do kompa skoro i tak dane sa inaczej zapisywane nie do odtworzenia w kompie.
Poza tym nie chce mi sie wierzyc, zeby szybkie pamieci 3.0 ktore maja rownie szybki transfer 2.0 nie dzialaly na tv. Problem lezy po stronie uzytkownika.
A smart hub dziala bezblednie. Moze niektorych tv nie lubia, tak jak komputery![]()
A błędy smart tv potwierdził samsung - więc nie pisz o problemach użytkownika. (rozmowa nagrana - mogę udostępnić). Pozdrawiam.
PS.
Z 25 letnim stażem informatycznym można poprawnie zacytować wypowiedź - nieprawdaż?