n3ur0 to jesli mozesz, to licze na ciebie 
Jak startuje TV to sie wedlug mnie poprawnie odpala usluga SamyGo
ładuje sie aplikacja i virtualny pendrive
1. na ekranie pojawia sie napis Extensions-Pack Nested on this Device! znalalem na necie ale nie wiem jak doinstalować na TV
2. Pendrive virtualny jest ok a w nim
nfs -> IP dysku sieciowego (synollogy) -> _volume1_video -> katalogi z filmami, jak klikne na ktoryś katalog, to jest informacja ze: Nie mozna odczytać folderu
nfs -> -> -> katalogi z filmami na tym samym poziomie co katalogi wrzucilem tam film *.avi chcac go uruchomić mam informacje Brak zap. plikow
upnp -> Diskstation -> Wideo -> katalogi z filmami, jak klikne na ktoryś katalog, to jest informacja ze: Nie mozna odczytać folderu
Najbardziej by mi zalezalo by zapisywać programy z TV na dysku sieciowym
Co do aplikacji SamyGo user to otwiera sie i po wejsciu w samyconsole (bo tylko to jest)
mam na ekranie :Welcome to samyconsole 2.1 ......
nizej jest: enter address: i tam moge wpisywać numery IP
ale nie wiem jak dawac kropki.
Jak startuje TV to sie wedlug mnie poprawnie odpala usluga SamyGo
ładuje sie aplikacja i virtualny pendrive
1. na ekranie pojawia sie napis Extensions-Pack Nested on this Device! znalalem na necie ale nie wiem jak doinstalować na TV
2. Pendrive virtualny jest ok a w nim
nfs -> IP dysku sieciowego (synollogy) -> _volume1_video -> katalogi z filmami, jak klikne na ktoryś katalog, to jest informacja ze: Nie mozna odczytać folderu
nfs -> -> -> katalogi z filmami na tym samym poziomie co katalogi wrzucilem tam film *.avi chcac go uruchomić mam informacje Brak zap. plikow
upnp -> Diskstation -> Wideo -> katalogi z filmami, jak klikne na ktoryś katalog, to jest informacja ze: Nie mozna odczytać folderu
Najbardziej by mi zalezalo by zapisywać programy z TV na dysku sieciowym
Co do aplikacji SamyGo user to otwiera sie i po wejsciu w samyconsole (bo tylko to jest)
mam na ekranie :Welcome to samyconsole 2.1 ......
nizej jest: enter address: i tam moge wpisywać numery IP
ale nie wiem jak dawac kropki.