Na pytanie na fanpagu Panasonica czy znikają w tym roku z Polski odpowiedź brzmi nie.
Panasonic jeszcze nie wie tego co już wie Kiki heheheheNa pytanie na fanpagu Panasonica czy znikają w tym roku z Polski odpowiedź brzmi nie.
Nie wyjadą. Kiki w poście nr 55 pisał, że poszli do Mantyluzik... to się wezmą Panowie i Panie z Panas spakują i wyjadą z PL.
Chodzi mi o 55fx780 za 3999.Tez ma matryce ips 120Hz?Jeżeli mowa o fx780 z 58" ekranem za 4000 zł to bdb cena. Ten model ma 120hz i jest to naprawdę dobry sprzęt.
U mnie YT działa bez probkemu.
Ja gdybym teraz miał kupować nowy tv to byłby to na pewno 65" i gdybym miał te 6400 zł to byłby to nam pewno 65fx780. Natomiast jest to dosyć wysoka cena dla mnie i pewnie bym kupił tańszego Samsung 65nu80xx który kosztuje ok 1500 zł taniej.
Jeżeli w chodzi o opinię to najlepiej patrz na te w Ceneo, bo tam piszą ludzie którzy mają już ten tv.
No napisałem przecież że 120hz i z tego co się orientuję to ma VA a nie ipsChodzi mi o 55fx780 za 3999.Tez ma matryce ips 120Hz?
Czekam na testy TCL-a, noi ciekawy jestem co tam wybitni inżynierowie, którzy tłumami odeszli z Panasa wyczarują w tych TCL xD
Chcesz sobie spokojnie kupić Mercedesa, a Pan z salonu Dacii wmawia Ci że Dacia ma już dawno zaimplikowane technologie NASA o których Mercedes nawet nie śnił, Dacia Logan bazuje na płycie podłogowej C klasy, a tak w ogóle to Mercedes już zaczyna zamykać swoje salony i serwisy w Europie, przerzuca się na Etiopię i Ugandę![]()
No napisałem przecież że 120hz i z tego co się orientuję to ma VA a nie ips
A ten twoj Mercedes to dalej mercedes czy juz Renault? Bo silniki ma od Renault. Wiec kup Renault a bedziesz mial Mercedesa. Takie to glupie porownanie.
Macie testy TCL na drugim forum tez. Wiec w czym problem aby przeczytac i porownac do panasonica?
Dlaczego nikt z was nie wejdzie na strone jakichs sieciowek sklepow ala MM, saturn Rtv euro agd tylko w ameryce i poszuka czy naprawde panasonic nie sprzedaje tam TV?
Bo jezeli jest to prawda i ktos wycofuje swoje wyroby w najwiekszym rynku na swiecie to sorry. Ale nie trzeba byc inteligentnym aby zrozumiec ze z firma jest cos nie tak.
Pieprzycie jak dzieciaki 13 letnie a zadnego dowodu przedstawic nie potraficie. Piszecie tylko po to aby wysmiewac od taka dzieciniada.
Takie barany jak wy smiali sie z Acera, smiali sie xiaomi, smiali sie z Huaweia a teraz smiejecie sie z TCL.... Znacie sie jak cholera.
Poczekajcie jeszcze 5 lat, to wkoncu zrozumiecie ze chinskie nie oznacza juz gowna tylko jest powazna konkurencja.
Kurcze nie wierzę w to co czytam... Jak użytkownik z taką ilością wpisów (czyli szacunkiem) może pisać takie brednie???Jednym zdaniem:
W zwiazku z czym nie ma nic do zaoferowania, jedynie moze kupic i poskladac czesci na obcych podzespolach. Czym to sie rozni od MANTY? Ze lepsze czesci kupia czy co?
Dodaj jeszcze do tego ze "podobno" kierownictwo przeszlo z panasonica do Manty. No to rozne dziwne rzeczy moga sie dziac w przyszlosci.