samsung ue65ju7000 czy sony kd-65x8505c

krzysbiker

New member
wczoraj dzwoniłem do sklepu sony w katowicach pytałem o ceny o kalibracje o przedłuzona gwarancje cena jak narazie 8999 ale powiedział ze sopkojnie cos mozemy z tego urwac ale na miejscu jezeli chodzi o kalibracje to powiedzieł ze telewizory sa skalibrowane i nie wymagaja kalibracji chyba ze sie upre to maja profesionalna firme do kalibracji ale on nie widzi takiej potrzeby dziwne troche

kaper.1981

Member
Bez reklam
Jak ktoś nie widział obrazu na tv po kalibracji to nie wie o czym mówi a ten sprzedawca chyba nie widział i wciska ciemnotę poza tym ten sony wymaga kalibracji jak najbardziej .

rafcio76r

New member
Bez reklam
wczoraj dzwoniłem do sklepu sony w katowicach pytałem o ceny o kalibracje o przedłuzona gwarancje cena jak narazie 8999 ale powiedział ze sopkojnie cos mozemy z tego urwac ale na miejscu jezeli chodzi o kalibracje to powiedzieł ze telewizory sa skalibrowane i nie wymagaja kalibracji chyba ze sie upre to maja profesionalna firme do kalibracji ale on nie widzi takiej potrzeby dziwne troche

To nie jest dziwne, tylko chore, że takie niekompetentne osoby są zatrudniane w sklepach firmowych Sony.

Do góry