Witam,
wczoraj "bawiłem" się troszkę tym tv w media i powiem, że jak za tą kasę jest super. TV jakiejś mega matrycy w "milionami Hz, nie ma 3D, i ma 2 hdmi, także tylko jakiś dekoder i laptop, ale tak naprawdę to wystarczy

Oczywiście sygnał podłączony do tv był z naziemnej cyfrowej, zatem jedyny program jaki można było obejrzeć bez zarzutów to tvn hd. Pozostałe kanały, a przede wszystkim SD pozostawiały "trochę" do życzenia. Podpiąłem także pendrive i sprawdziłem czy mkv łyka. Pendrive na ntfs, także to tv ma na plus. Filmiki np 6GB poszły bez problemu. SRT ok. Tylko byłem troszkę nieprzygotowany i nie miałem żadnego filmu z dwiema ścieżkami dźwiękowymi. Czy w tym tv bez problemy można przełączać ścieżki jeśli mkv takowe posiada ?
Suma sumaru, moim zdaniem, jak ktoś potrzebuje tv do salonu i będzie oglądał np z 4m to i szuka czegoś taniego to to jest zakup godny uwagi. TV wyglądało ok (z tymże na pewno trzeba się pobawić ustawieniami obrazu, bo fabrycznie przejaskrawione wszystko), mkv wyglądały super, przy szybszych scenkach nie rzucały się w oczach jakieś opóźnienia czy kwadraty itp. TV ma 4 rdzeniowy procek, który jak widac radzi sobie dobrze. Jedyne czego nie mogłem zaobserwować to jak tv zachowuje sie w nocy :/