Samsung UE55H6400 kilka pytań

Salas_

New member
Wszystkie po kolei powciskalem i przez chwilę miałem obraz na 3/4 ekranu. [emoji14] musiałem zrobić reset i powtórzyć zabawę raz jeszcze :D

Wysłane z mojego SM-N915FY przy użyciu Tapatalka

dzardzi

New member
Dziękuję.

Wieczorkiem sobie poczytam wszystko i potestuję.

A coś takiego np.

http://allegro.pl/showitem/description/5013144694.html

REGULOWANY UCHWYT DO TV TELEWIZORA LCD LED 23-70 (5293740893) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

UCHWYT DO TV 32-65 MOCNA STABILNA KONSTRUKCJA HIT (5115376657) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Zależy mi na regulacji kątów.

Edit // uchwyty tez na spokojnie w domu jeszcze zobaczę, bo na tel i w pracy to nie patrzenie na szybkiego.
Salas dwa pytanka do Ciebie.

1. Jaki uchwyt do Tv kupiłeś. Bo ja zastanawiam się nad tym trzecim. Zależy mi na łatwej możliwości odsunięcia tv od ściany aby podpiąć aparat kamerę lub usb.

2. Jak odczucia po zakupie sony. Ja tez myślałem o h6400 lub j6200, ale prawie zdecydowałem się juz na sony w755c.

Z góry dzięki za odpowiedź.

Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka

Salas_

New member
Witaj.

Kupiłem właśnie ten 3 i jestem bardzo zadowolony. Konstrukcja solidna. Myślę, że sam bym usiadł na uchwycie i nic by mu nie było. Fajnie chodzi regulacja.

Hm odczucia mieszane. Kupiłem i już zamieniłem na drugą sztukę tego samego modelu 55W808C. Zamieniłem z powodu lekkiego cloudingu i efektu 'przybrudzonego' ekranu podczas dynamicznego ruchu kamerą - widoczne na meczu piłki nożnej najbardziej. Dziś będę testował drugą sztukę.
Jak będzie coś nie tak to szału dostanę. I będę jechał po 4 tv w przeciągu miesiąca [emoji14]

Wysłane z mojego SM-N915FY przy użyciu Tapatalka

dzardzi

New member
Dzięki za szybką odpowiedź. Daj znać jak ren drugi będzie się sprawował :) .

Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka

Do góry