Samsung UE50MU6172 'czysty obraz cyfrowy'

claris1994

New member
Czarek a jaki masz dokładnie model ? MasZ tą funkcję "czysty cyfrowy obraz "? I auto motion jak ustawione(wpływa to na mecze? Co to daje?)?

Mac_zdan

New member
Te rozmycie jest tylko na tej funkcji czysty obeaz cyfrowy. Wiekszosc tutaj mowi ze nie korzysta z tych dopalaczy. Poczekam jeszcze co odpisza z serwisu, i jutro bede mial mozliwosc podlaczenia TV do Horizon'a, i zobacze czy tam jest tak samo

Mac_zdan

New member
Bylem u kumpla na meczu, ma troche starszy model Samsunga i naziemna telewizje z paroma kanalami HD, i ma te same smuzenie podczas meczu, a nawet wieksze, wiec to zalezy od slabej jakosci anten czy dekoderow?

Wesley1

Member
Bez reklam
Mam 65mu7002 czysty obraz cyfrowy włączony, podłączony Cyfrowy Polsat przez dekoder HD5500 i nie mam żadnego smużenia.

claris1994

New member
A czy działa wam płynnie screen mirroring z telefonu ? Bez żadnych aplikacji tylko z funkcji telefonu i wybierjac na liście tv , czy przesyła płynnie obraz i dźwięk np z nagranego telefonem filmu ? Bo mi tnie i nie ma dźwięku ... Z tym samym tel na starym philipsie działa super
..

panamejra

New member
A czy działa wam płynnie screen mirroring z telefonu ? Bez żadnych aplikacji tylko z funkcji telefonu i wybierjac na liście tv , czy przesyła płynnie obraz i dźwięk np z nagranego telefonem filmu ? Bo mi tnie i nie ma dźwięku ... Z tym samym tel na starym philipsie działa super
..

To może być winna twojej sieci wifi, kanału na którym pracuje router bądź samego routera.
Podepnij TV kablem do router, przyczyny szukaj u siebie skoro koledze działa bez problemu.

claris1994

New member
No ale na tej samej sieci i routerze inny tv w domu działa bez problemowo... Tzn z aplikacji Samsung cast działa ok ale nie jest tak ta apka mobilną jak czysty mirror z ustawień ...

claris1994

New member
A jaki masz telefon ? Dodam że ja mam huweia mate 10 lite i screen mirror działa tak że dźwięk się nie przesyła a obraz się tnie , na starym philipsie hula, z ciekawości wyciągnąłem z szafki starego Samsunga galaxy S4 i mirrror działa perfekcyjnie . Kurde dlaczego

Do góry