samsung UE46C6000

kiki

Sklep audiovideo.com.pl
Pomagam
zależy jaka cena?
zależy do jakich warunków w mieszkaniu ?
zależy co chcesz podłączyć ?
czego nie lubisz w telewizorach ?

e137

New member
cena to 4900, ale jest system zwrotu kasy wiec 500zl samsung zwraca. telewizor bedzie stal w duzym pokoju ok. 40m2, odleglosc od telewizora to 5m. bedzie do niego podlaczony cyfrowy polsat dekoder HD i kino domowe. chce zeby obraz byl dobry, zeby postacie nie byly rozciagniete.

jędrzejj 1957

Active member
Bez reklam
Posiadam 55'' , współpracuje z recorderem Nki i Blu Ray Pioneer . Obraz z HD naprawdę jest dobry , SD to już większa loteria ( zależy od nadawcy) chociaż ogólnie nie jest zle , kąty przy oglądaniu znośne;) .Pokój mam z roletami więc ;odbicia; na matrycy przy włączonym TV nie widoczne , podświetlenie matrycy w miarę ( jak na krawędziowe) równo mierne chociaż zaraz po zakupie była po lewej stronie widoczna ; chmurka; której teraz nie widać:idea:( czyżby coś wspólnego na to miało któreś z 4 wydanych aktualizacji oprogramowania ). Jak dla mnie to dobry ( a miałem już lcd Sharp , Toshiba ,dwa Samsungi, LG , plazmę LG) lcd , ale moim zdaniem przy odległości 5m to już 55'' powinien zawisnąć:bober:.

e137

New member
55" to juz znacznie wiekszy koszt. mysle ze 46" powinno wystarczyc. wiec ogolnie to dobry telewizor i warto go kupic? a postacie nie sa jakies znieksztalcone albo rozciagniete?

pkomp

New member
40 cali to max 2.5 metra...ani swietlówka ani led nie zrobi ci różnicy - no może w rachunku za prąd led będzie tanszy
ale napewno przy tej odległości nic poniżej 50 cali

e137

New member
a czy warto dolozyc i kupic LED czy nie ma to sensu i LCD ma porownywalna jakosc obrazu i kolorow? co sadzicie jeszcze o modelu Samsung LE46C65 lub SAMSUNG UE46C6500?

Ostatnia edycja:
Do góry