Samsung UE43MU6172 czy warto?

john56

New member
Witam. Mam dosyć ograniczony budżet 1800 zł i planuję zakup większego niż obecnie tv (32 cale), z tego co patrzyłem to Samsung UE43MU6172 wydawał mi się najrozsądniejszą opcją. Odległość od tv to 1,8m do 2,3m i zależy mi głównie na dobrym Smart TV, 4K oraz filmach (obraz będzie zawsze oglądany na wprost). Czy warto się bawić w ten tv?

kiki

Sklep audiovideo.com.pl
Pomagam
Jeśli zależy Ci i na jakości , na bardzo dobrym Smart TV, Aplikacjach to masz :
TCLa 43P6046 za 1650 zł z kalibracją, pilotem głosowym , wtyczkami i dostawą.
I masz extra zestaw aplikacji.

Ostatnia edycja:

john56

New member
Jakoś nie mam przekonania do tej marki TCL, a ten Samsung dużo gorszy? Bo po opiniach ludzi widzę, że chwalą, a ja też nie jestem jakimś koneserem, co będzie sprawdzał kąty czy liczył piksele. Raz na jakiś czas włączę film czy mecz, ale zazwyczaj będzie służył do "zwykłego" oglądania.

Odrazu bierz 50 a najlepiej 55 cali Mu Serii 7

To póki co za wysokie progi dla mnie.

john56

New member
Te tv nie są okrojone względem Smarta w porównaniu do Samsunga? A większy jaki byście polecili tak do 50 cali? Bo nie wiem czy ta moja odległość nie jest za wielka na 43.

Intenso

Banned
Jeżeli chodzi o płynność i szybkość działania aplikacji to żadna firma pod tym względem nie dorównuje Samsungowi.

adam80

Member
Bierz tego samsunga w wersji 50 cali, mam od roku, i polecam, 50 calowy jest na matrycy VA, więc super czerń co docenisz wieczorami.

Do góry