Samsung UE40F6400- konfiguracja

tdx

New member
Bez reklam
Internet masz bezprzewodowo z routerem prawda?
Moze problem jest w rodzaju szyfrowania?

wysłane z mojego ATARI 65XE z magnetofonem XC-12

tdx

New member
Bez reklam
Jak wejdziesz w smart hub masz taki kafelek web broswer

mateusz923

New member
Żeby cokolwiek zrobić , muszę najpierw skonfigurować smarthub a nie mogę tego zrobić bo nie może mi się z serwerem połączyć a co za tym idzie, nie odpalę przeglądarki

tdx

New member
Bez reklam
Kurcze to moze faktycznie damy mu czas do dzisiaj do wczesnych godzin rannych :) bo ciezko mi powiedzoec dlaczego nie masz neta na zwwnatrz jak w lokalnej wszystko dziala :)

tdx

New member
Bez reklam
Jak lokqlnie tv i laptop sie widzi to raczej z polaczemiem problemu nie ma bardziej z wyjsciem na zewnatrz

mateusz923

New member
a jak to jest z aktualizacją oprogramowania? bo chwile temu przeglądałem tak na szybko i wyskoczyła informacja, że jest dostępna aktualizacja, ale bez neta pewnie nie ruszy?

tdx

New member
Bez reklam
Mozna jeszcze przed snemustawic stale ip nawet takie jak bylo maska podsieci taka jak byla bramka domyslna 192.168.1.1 a tylko dns na stale ustawic 8.8.8.8

mateusz923

New member
Myślę , że na dziś już wystarczy tej walki. Jutro od rana spróbuję zrobić aktualizację i dam znać co z tego wyszło, tymczasem dziękuję za porady i w sumie do dziś, dobrej nocy :)

tdx

New member
Bez reklam
Istnieje musisz wybrać swojego dostawce albo wprowadzić model model dekodera przy konfiguracji pilota uniwersalnego

mateusz923

New member
Kolejne pytanie, jak zresetować przypisaną konfigurację do portu HDMI? chciałbym ponownie skonfigurować ustawienia uniwersalnego pilota , ale nie mogę, ponieważ na danym porcie mam zapisaną inną konfigurację.

Do góry