Żeby cokolwiek zrobić , muszę najpierw skonfigurować smarthub a nie mogę tego zrobić bo nie może mi się z serwerem połączyć a co za tym idzie, nie odpalę przeglądarki
Kurcze to moze faktycznie damy mu czas do dzisiaj do wczesnych godzin rannych bo ciezko mi powiedzoec dlaczego nie masz neta na zwwnatrz jak w lokalnej wszystko dziala
a jak to jest z aktualizacją oprogramowania? bo chwile temu przeglądałem tak na szybko i wyskoczyła informacja, że jest dostępna aktualizacja, ale bez neta pewnie nie ruszy?
Mozna jeszcze przed snemustawic stale ip nawet takie jak bylo maska podsieci taka jak byla bramka domyslna 192.168.1.1 a tylko dns na stale ustawic 8.8.8.8
Myślę , że na dziś już wystarczy tej walki. Jutro od rana spróbuję zrobić aktualizację i dam znać co z tego wyszło, tymczasem dziękuję za porady i w sumie do dziś, dobrej nocy
Kolejne pytanie, jak zresetować przypisaną konfigurację do portu HDMI? chciałbym ponownie skonfigurować ustawienia uniwersalnego pilota , ale nie mogę, ponieważ na danym porcie mam zapisaną inną konfigurację.