Bez przesady z tą doskonałością przeglądarki. Działa dość toprnie, zwłasza gdy się wejdzie na stronę zapchaną reklamami we flashu. W końcu, to tylko jednordzeniowy procek o częstotliwości 900MHz, więc niejeden smartphone dysponuje większą mocą. Na dzień dzisiejszy, Smart Hub jest mocno okrojony, ponieważ nie ma Ipli oraz TVN Playera i nie wiadomo czy w ogóle będzie.Zależy jakie funkcje potrzebujesz. ES6100 ma SMART HUB pełny, przeglądarka internetowa działa doskonale (normalny internet) współpracują z TV mini klawiatury na wi fi, super obraz 3D oryginał jak i przerobiony z 2D. Na stronie Samsunga jest porównywarka modeli zobacz tam z czego będziesz korzystać i co zawierają poszczególne modele. Ja osobiście jestem zadowolony z ES6100, na rzazie mam UPC ale zmienię na N-kę. Polecam oglądanie filmików z youtube w jakości HD na pełnym ekranie
Skoro jesteś zachwycony to lepiej nic nie poprawiać. Wolisz czyjeś ustawienia od własnych, zachwycających?Mam ten TV i jestem zachwycony .
Czy znajde gdzies w sieci jak jakies Uniwersalne ustawienia aby obraz byl Optymalnie ladny ?
Skoro jesteś zachwycony to lepiej nic nie poprawiać. Wolisz czyjeś ustawienia od własnych, zachwycających?
Witam jako byly posiadacz ES6300 TV poszedl do sklepu po 2 dniach.
http://www.hdtv.com.pl/forum/samsung/84802-ue55es6300-samsung.html
Mam pytania do posiadaczy ES6100 (caly czas szukam tv do sypialni)
Czy ten model ma matryce mat?
Czy gdy leci tv widac na ciemnych scenach kolory jak by TECZY na matrycy?.Nie wiem czy mi przypadl uszkodzony tv ale u mnie w ciemnych scenach bylo brak widocznosci ,kanaly hd strasznie rozmyte .Niski kontrast .Na bialych kolorach poswiata rozowego koloru.Dekoder N-ki HD kabel HDMI a obraz rozmyty brak ostrosci.Nie wiem czy te modele tak maja czy ja dostalem wadliwy model?.Zrobil by ktos jakies fotki programu Hd na tym Tv.Sam tv bardzo fajny po za tymi wadami co napisalem.Pozdrawiam i dziekuje za pomoc.
Witam jako byly posiadacz ES6300 TV poszedl do sklepu po 2 dniach.
http://www.hdtv.com.pl/forum/samsung/84802-ue55es6300-samsung.html
Mam pytania do posiadaczy ES6100 (caly czas szukam tv do sypialni)
Czy ten model ma matryce mat?
Czy gdy leci tv widac na ciemnych scenach kolory jak by TECZY na matrycy?.Nie wiem czy mi przypadl uszkodzony tv ale u mnie w ciemnych scenach bylo brak widocznosci ,kanaly hd strasznie rozmyte .Niski kontrast .Na bialych kolorach poswiata rozowego koloru.Dekoder N-ki HD kabel HDMI a obraz rozmyty brak ostrosci.Nie wiem czy te modele tak maja czy ja dostalem wadliwy model?.Zrobil by ktos jakies fotki programu Hd na tym Tv.Sam tv bardzo fajny po za tymi wadami co napisalem.Pozdrawiam i dziekuje za pomoc.
Ten model ma niby MEGA KONTRAST a moj model w dzien swiecil jak by kontrast byl na minus!!.Ciekawi mnie co moglo tam byc padniete matryca? .Fajnie jak by ktos dal fotke z programu HD na tym tv.
Przyczyn mogło być wiele. Nawet tak prozaiczne jak niewłaściwe ustawienia w menu servisowym. Czasami sie to zdarza, na linii produkcyjnej.
Posiadam ten model i kontrast mam ustawiony na 70 % podświetlanie matrycy na 14 a jasność na 50. I obraz żyleta. Sygnał mam z DVB-T np. TVP 1 HD oraz z tunera sat. Tu również nie ma najmniejszych uwag do wyświetlanego obrazu. Nawet jak wyświetlam divx-y po dlna to odtwarzane są w idealnej jakości.