Co możecie powiedzieć o tym TV ? Mogę go kupić w dobrej cenie,ale chciałbym poznać wasze opinie.
T tomek0412 New member Sierpień 20, 2017 #1 Co możecie powiedzieć o tym TV ? Mogę go kupić w dobrej cenie,ale chciałbym poznać wasze opinie.
K kiki Sklep audiovideo.com.pl Pomagam Sierpień 20, 2017 #2 W dobrej czyli jakiej ? Nowy czy używany ?
T tomek0412 New member Sierpień 20, 2017 #3 Nowy za 1050zł Chciałbym aby obraz,dźwięk i obsługa smart tv były na zadowalającym poziomie Będę korzystał głównie z netflixa i ipli,sporadycznie z youtube i przeglądarki jeśli chodzi o wifi
Nowy za 1050zł Chciałbym aby obraz,dźwięk i obsługa smart tv były na zadowalającym poziomie Będę korzystał głównie z netflixa i ipli,sporadycznie z youtube i przeglądarki jeśli chodzi o wifi
K kiki Sklep audiovideo.com.pl Pomagam Sierpień 20, 2017 #4 Tyle kosztuje w necie więc cena normalna. Ale telewizor Ok. A jaką masz odległość od ekranu ? Jaki masz teraz telewizor ?
Tyle kosztuje w necie więc cena normalna. Ale telewizor Ok. A jaką masz odległość od ekranu ? Jaki masz teraz telewizor ?
T tomek0412 New member Sierpień 20, 2017 #5 Jakieś 1,5m W swoim pokoju gdzie ma stać TV nie mam żadnego. W salonie mam Funai 32 cale
K kiki Sklep audiovideo.com.pl Pomagam Sierpień 21, 2017 #6 A ile masz max kasy ? Chcesz serfować w internecie ?
T tomek0412 New member Sierpień 21, 2017 #7 chcialbym sie zmiescic do 1500zł mysle ze po samym necie nie tak duzo,bedzie chodzila ipla i netflix