Samsung UE32F5500

robrojeq

New member
Witam,
chciałbym odświeżyć temat. jestem zainteresowany tym telewizorem ale mam jedno pytanko do użytkowników: czy kiedy tv jest włączony i wyciszony jest dźwięk wydobywa się z tv jakiś szum lub inny dźwięk ( mam na myśli np jakiś wentylator, jakieś dziwne syczenie czy coś podobnego) proszę o odp:)

Aumman

New member
Moje pytanie natomiast jest o sam moduł WIFI. Działa dobrze i bez problemu łapie zasięg jak i przesyła obraz przez DLNA?

Zastanawiam się nad F5300 który nie ma tylko właśnie modułu Wifi. Mam AP z możliwością ustawienia jako klient, ewentualnie można kupić za 70zł Tp - Linka W740. I w sumie nie wiem co będzie najlepszą opcją, a różnica cenowa to około 200zł.

I jeszcze pytanie jak będzie działał ten TV z konsolą?

Ostatnia edycja:

tdx

New member
Bez reklam
Wifi wyrabia bez problemu bardziej liczy się router. Oczywiście jeżeli tylko chcesz możesz zastosować AP i będzie dokładnie to samo...
Co do konsoli działa ok pod warunkiem że

1.nie trafisz na matryce sharpa
2. Nie przeszkadza Ci matryca 50Hz w grach (mi przeszkadza)

pablos1988

New member
Witam,
Od dziś jestem posiadaczem tv samsung ue32f5500aw.
Mam problem i liczę że liczne grono użytkowników mi pomoże. Otóż podczas wyszukiwanie programów tv cyfrowej naziemnej nie znajduje mi żadnego kanału ani nic... Podłączam dekoder dvb-t to znajduje mi programy (przez eurozłącze), ale nie po to kupowałem nowy telewizor żebym teraz dalej uzywał dwóch pilotów:(:(:(. Czy możliwe jest że wbudowany dekoder nie działa czy czegoś nie potrafię przełączyć? Próbowałem na dwóch antenach:
1. wewnętrzna z zasilaczem 40db
2. zewnętrzna, ale ustawiona na oknie (ona lepiej łapie programy na dekoderze)
i dalej nie działa.
Prosił bym o pomoc bo nie wiem czy mam go reklamować czy co mam z nim zrobić?:(

murzyn997

New member
Wifi wyrabia bez problemu bardziej liczy się router. Oczywiście jeżeli tylko chcesz możesz zastosować AP i będzie dokładnie to samo...
Co do konsoli działa ok pod warunkiem że

1.nie trafisz na matryce sharpa
2. Nie przeszkadza Ci matryca 50Hz w grach (mi przeszkadza)

a co jest nie tak z matrycami sharpa?pytam bo ja mam własnie matryce sharpa:???:

Do góry