Samsung UE32F5500 vs Panasonic Viera TX-L39E6E

PietiaM

New member
Witam, jestem na kupnie telewizorka. Jako student z małym budżetem byłem zdecydowany na Samsunga, lecz przy zamawianiu go w sklepie facet polecił mi Panasonic Viera TX-L39E6E. I tu moja prośba możecie poradzić mi co lepiej wybrać ? Mam kilka wytycznych co do telewizorka:
Full HD
Wi-fi
Przeglądarkę internetową
Sterowanie telefonem
Odważanie filmów bez problemu przez USB
Jednym słowem potrzebuje używać go czasem jako komputer, ale nie chcę stracić na obrazie.
Jestem na kupnie konsoli i chce też wiedzieć gdzie będzie się lepiej spisywał obraz.
Jeszcze jedno pytanie co do samsunga czy WI-FI ma wbudowane czy muszę dokupić adapter bo różne historie krążą na ten temat :)

goolyk

New member
Witam. Mam ten sam dylemat co kolega, który z tych dwóch tv wybrać. Mnie interesują funkcje Smart w obu tv a konkretnie czy na Panasonicu są aplikacje do oglądania vod tvn i tvp oraz ogólnie w porównaniu który lepiej wypada.
Pozdrawiam

sasu25

New member
Witam. U mnie podobnie. Rodzina kupiła 2 telewizory :panasonic UE39F5500 oraz Panasonic TX-LE6EK . Muszę wybrać jeden z nich, tylko nie wiem który. Opinie o tych telewizorach są różne. Bardzo proszę o podpowiedź.

sasu25

New member
Panasonic

Witam. U mnie podobnie. Rodzina kupiła 2 telewizory :Samsung UE39F5500 oraz Panasonic TX-LE6EK . Muszę wybrać jeden z nich, tylko nie wiem który. Opinie o tych telewizorach są różne. Bardzo proszę o podpowiedź.:shock:

Do góry