Samsung ue32f5300 vs lg 32ls570s

lukasz1091

New member
Siema

Przymierzam się do kupna TV. Będzie stał w salonie, podłączony od neta, ps3 i czasem do pc. Znalazłem takie oto 2 telewizorki:

1. SAMSUNG UE32F5300 avans.pl/lg-tv-led-lg-32ls570s,id-32967
2. LG 32LS570S avans.pl/samsung-telewizor-samsung-ue32f5300,id-138543

Obydwa są SMART, 32 cale, full hd, led, obydwa mogą funkcjonować w sieci, obydwa mają wejście usb

I moje pytanie - który z nich wybrać? A może znacie jeszcze lepsze w cenie o 1500

kiki

Sklep audiovideo.com.pl
Pomagam
Przetestowałem dziś cały model F5300 .
Ten musisz podłączyć kablem lub przed dongla do sieci
Test będzie jutro na stronie klubowej.
Napisz na PW dostaniesz info .

pabli

New member
witam moze sie dołacze bo tez interesuje mnie ten model. ogólnie to wertuje neta od jakiegoś czasu i jak sie juz zdecyduje na jakis model to przeczytam o nim cos zlego i szukam dalej :) tak bylo miedzy innymi z Philipsami i ich softem, es5500 i jego rozmyciem przy szybszych scenach, panasonicu e5 ze tez nie najlepiej z szybkimi scenami i grami.
ogolnie to potrzebuje tv 32 cale. zeby nie smuzylo przy szybszych scenach, dalo rade pograc bez lagow na konsoli i obraz byl w miare dobry - taki zloty srodek wiadomo :)
no i wczoraj wpadlem na tego eh5300 - starszy model ale podobno dosc mocno rekomendowany na zagranicznych forach. no i moje pytanie jak sie ma ten tv do f5300 czy to rownie dobry model czy badziew (sory za okreslenie ;P). dzieki za jakas wskazowke ewentualnie namiar na inny tv ktorym sie warto zainteresowac. cena w sumie malo wazna aby dobrze sie sprawowal. wiadomo ze za 32 cali nie wiadomo ile dam ale do 2500 mozna by dac

error86

New member
witam moze sie dołacze bo tez interesuje mnie ten model. ogólnie to wertuje neta od jakiegoś czasu i jak sie juz zdecyduje na jakis model to przeczytam o nim cos zlego i szukam dalej :) tak bylo miedzy innymi z Philipsami i ich softem, es5500 i jego rozmyciem przy szybszych scenach, panasonicu e5 ze tez nie najlepiej z szybkimi scenami i grami.
ogolnie to potrzebuje tv 32 cale. zeby nie smuzylo przy szybszych scenach, dalo rade pograc bez lagow na konsoli i obraz byl w miare dobry - taki zloty srodek wiadomo :)
no i wczoraj wpadlem na tego eh5300 - starszy model ale podobno dosc mocno rekomendowany na zagranicznych forach. no i moje pytanie jak sie ma ten tv do f5300 czy to rownie dobry model czy badziew (sory za okreslenie ;P). dzieki za jakas wskazowke ewentualnie namiar na inny tv ktorym sie warto zainteresowac. cena w sumie malo wazna aby dobrze sie sprawowal. wiadomo ze za 32 cali nie wiadomo ile dam ale do 2500 mozna by dac

Jeśli chodzi o 32 cale to ja Ci mogę polecić Samsunga UE32F6400 . Moim zdaniem jeden z lepszych TV w tym rozmiarze, jest on na ten rok 2013. Sam go ostatnio zakupiłem i jestem bardzo zadowolony. Bardzo dobrze wyposażony TV.

Do góry