Samsung UE32F5300 problem wyborem

devine

New member
Witam, długo szukałem dobrego i w miarę taniego telewizora do gier i filmów znalazłem Samsunga 32F5300 ale mam problem, otóż prawie w każdym sklepie sa inne parametry tego telewizora jak wyglądu, znalazłem okazje w sklepie megamarket, gdzie na jednym zdjęciu telewizor ma przezroczyste logo a na innym metalowe również głosniki ma 2x20W gdzie na oficjalnej stronie samsunga jest podane ze telewizor posiada 2x10. W sklepie oleole! jest ten sam telewizor z wyglądu tyle że logo jest srebne i ma glosniki 2x10 jak to jest oby dwa sa na rok 2013 design ten sam a sie rożnią zdjeciami i parametrami. Proszę pomóżcie bo ja juz sie gubie!

Pozdrawiam!.

devine

New member
A czy 10W jest znośne? i jeszcze jedno zostało do obalenia logo czy są jakieś 2 wersje tego telewizora? ze ma 2 inne loga samsunga?.

tdx

New member
Bez reklam
F5300 ma logo takie jak na stronie producenta. Głośniki żadna rewelacja ale Zwiewkę z Polsatu da radę na spokojnie wyraźnie usłyszeć!

Nie wiem o co pytasz po prostu

devine

New member
No ok ma takie same ale na stronie sklepu
megamarket. com .pl /samsung-telewizor-samsung-ue32f5300,id-138543#
ma 2 rożne nie chce dzwonić i wyjść na jakiegoś czuba ale strasznie mnie to ciekawi i nie chce kupować kota w worku.

devine

New member
Loga samsunga jest przezroczyste i metalowe takie jak na stronie producenta wiem to banał ale bardziej mi sie podoba to metalowe a nie chce przepłacać.

tdx

New member
Bez reklam
dzieżko mi napisać co rozumiesz pod pojęciem szkło i metal :D
Wygląda to dokładnie tak jak na stronie producenta...

devine

New member
O właśnie o to chodzi to jest jakas folia czy co, bo w sklepowym telewizorze nadruk samsunga jest cały biały ;) Ale włąsnie o to mi chodzi czyli ten w sklepie nie może się niczym różnic od tego ze strony producenta. Jak TAK to kupuje ;)

Ostatnia edycja:

devine

New member
złudzenie optycznie albo lekki tuning przez gaików samsunga ;D ehh te kupowanie przez internet... ale jak jest okazja... to trzeba skorzystać

devine

New member
Nie...co Ty ;) chciałem kupić f5500 ale za wi-fi nie będę przepłacał 200-300zł to ma być tylko pod filmy gry itp. Ale dzięki bo już myślałem że są jakieś nowsze wersje tego telewizora ale rozwiałem moje wszystkie wątpliwości a z dźwiękiem to nie ma problem bo i tak z kompa idzie 5.1 a w przyszłości na tv 10W wystarczy albo jakieś dodatkowe głośniki się ogarnie.Wielkie dzięki! ;)

Do góry