Samsung UE32ES6100

Loczekzmc

New member
Witam.
Zastanawiam się nad kupnem tego TV, jednak chciałbym się dowiedzieć jak jest z odczytywaniem napisów przez USB, oraz czy bez problemu odczytuje różne formaty np. avi, mkv.

Pozdrawiam.

Loczekzmc

New member
Ok mam juz TV, jestem zadowolony bardzo.
Mam jeszcze pytanie co do aktualizacji oprogramowania, oraz firmware?
Do czego służy firmware i jak aktualizować TV?
Tutaj mam pliczki do pobrania ale sporo ich, jakieś sugestie ?
samsung.com/pl/support/model/UE32ES6100WXXH-downloads?isManualDownload=true

tdx

New member
Bez reklam
zakładka Firmware>> T-MST10PDEUC-1027.1
ściągasz na kompa rozpakowujesz na pendrive do głównego katalogu, podłączasz do TV i wykrywa nowe oprogramowanie

freju

New member
witam ,posiadam od tygodnia tv , aktualizuje się sam i tak samo wszystkie aplikacje internetowe typu ipla , vod itd,, sam się pyta i sam decydujesz czy chcesz zaktualizować , zalecane jest jednak aktualizować , aby nie było problemów z jakimiś you -tubami , iplami itp , co do samego tv w sensie obrazu hd ok , ale programy sd dupy nie urywa , a poznałem całe menu obrazu i testowałem i testuje nadal wszyskie rózne opcje , moim zdanie samsung przyoszczędził na obróbce obrazu w sensie na procesorach które są za to odpowiedzialne , doszły mnie słuchy że wszyscy producenci tv i rtv dostali odgórny prikaz na ostre oszczędzanie energii ,i chyba dlatego jest coś za coś , niema prądu niema obrazu , ja bym wolał żeby brał 20 watt więcej ale sie nie wkurzał na na jakieś chore rozmazy przy słabszym sygnale sd , bo do hd się nie czepiam , 3d też ok , sam net chodzi przyzwoicie mam 20 mb/s po wi-fi

Do góry