Witam ja posiadam oprogramowanie 1024 i nie moge go obnizyc wyskakuje komunikat brak oprogramowania do zaktualizwania.Prosze opomoc w obnzeniu na 1090. Za pomoc z gory dziekuje.
Ponawiam prosbe.
Witam ja posiadam oprogramowanie 1024 i nie moge go obnizyc wyskakuje komunikat brak oprogramowania do zaktualizwania.Prosze opomoc w obnzeniu na 1090. Za pomoc z gory dziekuje.
Matryca wymieniona (2 raz) jednak nie wiem jaką teraz włożyli (made in Slovakia). Wydaje mi się, że jakość uległa pogorszeniu. W związku z tym mam 2 pytania:Witam serdecznie. Na matrycy pojawiło się kilka (ok. 9) pasków. Wyglądają jak zbiór 1-2 pikseli, różnej barwy i ciągną się przez 3/4 ekranu. Nie są to sub lub bad pixele, ich widoczność jest różna w zależności od źródła sygnału (najbardziej na zdjęciach lub filmach z aparatu, mniej na zwykłym oglądaniu tv). Jednak cały czas występują. Mam jeszcze miesiąc gwarancji więc pewnie będę reklamował, matryca była wymieniana miesiąc po zakupie z powodu świecącego czerwonego pixela. Czy ktoś miał coś podobnego?