Patel69 powiedz mi jak to działa ten moduł nc+? czy wszystkie programy działają prawidłowo, czy przy zmianie programów długo się czeka na obraz no i który masz pakiet wykupiony?? bo właśnie się zastanawiam na kupnem ,a jeśli Ty masz do podziel sie swoją opinia na ten temat. Z góry dzięki
Wiesz co są plusy i minusy... mój TV nie ma jeszcze oficjalnego wsparcia od C+ wiec mam problemy z aktualizacja listy kanałów i np problemem o którym pisałem wcześniej, co do czasów wskakiwania kanałów to zależy od tego czy HD czy SD itd. Itp. Ale nie są to chyba zbyt długie bo bardzo nie irytująogólnie jestem zadowolony z tego rozwiązania.
Ps. a ktoś pomoże w mojej sprawie?
A co to znaczy że nie ma oficjalnego wsparcia ??? i jakie te problemy z aktualizacja listy prog.??? z tego co ja zauważyłem to ten "twój" problem ze ścieżka to raczej będziesz przełączyć z domyslnego na pl lub oryginalny . mi osobiście też nie udało się aby wybrany język został tylko wraca mi na domyslny.
Zmieniałem ale nic to nie daje, dodatkowo zauważyłem, ze często podczas zmiany kamery (kolejnego ujęcia) obraz przez chwile porusza sie tak jakby poklatkowo (obraz sie trzesie) tak jak w grach, gdy grafika jest za słaba i po chwili wszystko wraca do normyNie to raczej artefakty z motion plus prawdz czy jak wylaczysz to bedzie lepiej sprawxz rowniez redukcje szumow i mpeg czy masz off
Wysłane z mojego GT-I9100