dgrabowski77
New member
Jeżeli chodzi o funkcję PVR to osobiście absolutnie żadnych problemów nie napotkałem (nagrywanie z DVB-S). Używałem pendrive'ów (Corsair Flash Voyager i Kingston - nie wiem jaki to model) i problemu nie było. Aktualnie zwykły dysk 3,5cala i zewnętrzna obudowa spisuje się równie dobrze. Nie jestem przekonany co do sceptycznych informacji o prędkości zapisu na pendirve, zapis z prędkością 3MB/s powinien w zupełności wystarczyć nawet na obraz w HD - nie oszukujmy się godzina filmu nawet przy takiej prędkości zapisu to 3600s * 3MB dała by ponad 10GB na godzinę filmu, a to jakiś absurd.
@dgrabowski77
Jeżeli chodzi o soft do Twojego routera to znajdziesz na stronie producenta, proszę (dodaj http na początku adresu, niestety wciąż nie mogę tego zrobić):
://tsd.dlink.com.tw/ModelDocu.asp?SourceType=download&sno=AHEDEJ
soft juz pare lat wczesniej zaktualizowalem do najnowszego. Od tamtej pory, czyt. 2008 rok juz nic wiecej sie nie pojawiło. Mimo to serdecznie dziekuje za zainteresowanie sprawa.
Pobawilem sie jeszcze kodowaniem na routerze. Nie wiem czy to sprawa przypadku ale zmiana WPA2 na WPA2-PSK spowodowala ze transfer na TV podskoczyl juz do prawie 6Mbps.....