A wogole wcześniej działały filmy iitv ?
mam pytanie mam ued6500 net po lanie jakaszybkosc trzeba miec aby nie buforowalo filmow np. z iplexu
Działały - na wersji softu bodajze 1014.0 ogladalem startreka online na iitv.pl bez problemu.Teraz na 1018.0 jest komunikat o starym flashu
Pytanie za 100 pkt słucham radia na TV i mam wtedy czarny obraz, a nie idzie wgrac do tego TV jakiegos wygaszacza np palacy sie kominek hehehe
teraz pyt nastepne jak wciskam przycisk INFO to pokazyje sie taki w dolnym rogu wskaznik ze strzałka.... co on wskazuje i czy tylko taka informacje sie powinna pokazywac ??
przycisk GUIDE ---- NIEDOSTEPNY do czego to ??
przycisk CHLIST----- NIEDOSTEPNY cos pod nim powinno byc ?
przycisk -PRE-CH -----NIEDOSTEPNY a on do czego
przycISK AD/SUBT ----NIEDOSTEPNY a on do czego
chyba narazie tyle bo dzisiaj sie troszke pobawiłem
To jest normalne. Jest to nierównomierne podświetlenie matrycy tzw. clouding. Tak już jest z lcd. Nie maja tego plazmy. W jednych egzemplarzach jest większy a w innych mniejszy. Pokombinuj z ustawieniami bo da się to zniwelować do minimum. U mnie pojawia się to np przy włączeniu Smart Hub-a i aplikacji z nim związanych.
Witam wszystkich,
Kupiłem samsunga 37D6500 i jestem z niego zadowolony, jedyne zastrzeżenie mam do "chmurek" które widać na czarnym tle ekranu, szczególnie wzdłuż górnej i dolnej krawędzi, kątach oraz na środku ekranu. W sumie to nie jestem upierdliwy, ale psuje mi frajdę oglądania TV (głównie ciemnych scen).
Moje pytanie brzmi czy jest to normalne?? czy może to reklamować?? Czy zmienić może coś w ustawieniach??
Meczyki.pl wymagaja w wiekszosci stron wtyczki vshare , ktorej w przegladarce telewizora nie ma i nie mozna zainstalowac.Co gorsza po aktualizacji softu do wersji 1018.0 przestaly dzialac strony z filmami online np iitv.pl - przegladarka tv bowiem twierdzi ze flashplayer jest przestarzały .
Według samsunga prędkość łącza nie mniejsza niż 10Mb/s. U mnie 25 Mb/s i działa płynnie.