Mam do was pytanie mam 46D6750 i ma on tuner sat . Czy da się oglądać Cyfrę+ bez używania dekodera podłączając kabel antenowy prosto do TV, tylko co z karą która jest w dekoderze? Czy TV będzie odbierał wtedy kanały HD, czy jednak musi byc dekoder HD?
Z tym pytaniem skontaktuj się z lokalnym serwisem Cyfry+.
Jeśli jesteś stałym klientem nie powinno być problemu z wymianą dekodera na moduł CI ze sparowaną kartą.
C+ nie paruje kart
Dekaoder mam swój wiec napewno nie wymienią, ciekawe tylko czy będzie to dobrze funkcjonowało, czy da się układac liste kanałów, długośc przełączania miedzy kanałami itp. Fajnie bo wtedy byłby tylko jeden pilot. Ile taki moduł CI współpracuje ze spliterem?
Jeszcze jedno znalazłem w sieci że jest np avatar 3D i do oglądania potrzeba okularów anaglifowych: Red/Cyan. Czy taki film da się obejrzec na samsungu z ich okularami?[/QUOTE
3D w technologii anaglifowych możesz oglądać na każdy tv nawet konwencjonalnym (crt), warunek musisz posiadać anaglifowe okulary. I co bardzo ważne dla efektu 3D w tej technologii kolory (red/cyan) myszą być zgodne ekran-okulary.
To chodzi czy nie chodzi? Bo napisałeś że czekasz na flasha
Nie wiem jak u Ciebie ale u mnie działa![]()