Przeczytałem wasz cały wątek o tym modelu a dokładnie 6500 Ja mam ue 46 d 6500 vsxxh . Ogólnie z modelu zadowolony obraz super jak dla mnie. Zakup 24.11.2011
Teraz mam pytanie , zadzwoniłem na info linie samsunga cel znany ful hd 3 d
Polskie stanowisko jest takie że ten tv ma prawidłowe wyświetlanie w fh3d 1080 itd itd. Na pytanie dlaczego w DE zwracają za to kasę odpowiedziano mi że mam pytać w samsung. de ( jak się nadarzy okazja to uczynię ).
Na opakowaniu jest symbol 3d i tez dalszej lini oprócz innych znaków jest napis ful hd czyli nie ma informacji że ten tv nie ma hd3d ( bardzo ważna uwaga ) I to daje możliwość o tak zwany niezgodność ze specyfikacją na opakowaniu

w końcu jest znak 3 d a nie napisane że nie jest w hd3d

Powinno być wyraźna informacja do jakiś trybów ów 3 d działa jeśli nie ma wyłączenia fh3d powinno działać dla wszystkich trybów.
I to jest powód do wprowadzenia w błąd .
Gra słów ale wedle tej gry prawo konsumenta się kręci.
Teraz mam pytanie niby mam 400 mhz , czy ten model ma tyle czy to kolejna sztuczka marketingowa ?
Jeśli w de zwracają kasę za brak 3d to w Polsce też powinni . Należy sprawdzić czy modele d 6500 są produkowane w jednej fabryce . Przecież nie może być że w de jest żle a u nas ten sam model z tej samej fabryki jest ok. Tutaj mamy unijne prawo konsumenta

))
Jak się zbierze nasz więcej możemy napisać do rzecznika praw konsumenta z wnioskiem o wprowadzenie w błąd i żądać ( opis co się dzieje w De a co w Polsce ) wymiany sprzętu na prawidłowo działający .
Powtarzam jeszcze raz na opakowaniu jest symbol 3d więc to znak że te 3 d jest dla wszystkich trybów nawet fh3d. W specyfikacji też nie pisze za wyjątkiem fh3d

)))