Witam
Planuje zakup tv serii D6500. Mam pytanie dotyczace wbudowanego tunera sat. Czy telewizor posiada gniazdo na modul CI tak abym mogl uzywac modul z karta C+??? Jesli tak to czy wymagany jest konkretny modul czy kazdy bedzie wspolpracowal??
Pozdrawiam
posiada gniazdo CI
no tak tylko TV na domyślnie ustawiona Astre jak narzazie bez mozliwosci zminany na innego satelite
a C+ nadaje z HodBird-a
Czy użytkownicy tego TV, mogą powiedzieć, czy można na nim śmiało korzystać z serwisów typu megavideo albo wtyczek vshare ew. silverlight do ogladania filmów lub meczy strumieniowanych w sieci?
Ktoś pisał o kiepskim flashu, ale nie wyjaśnił doładnie o co chodzi...
Czy użytkownicy tego TV, mogą powiedzieć, czy można na nim śmiało korzystać z serwisów typu megavideo albo wtyczek vshare ew. silverlight do ogladania filmów lub meczy strumieniowanych w sieci?
srednio się nadaje, skoro oglądasz filmy z laptopa to po co Ci samsung?
Samsungi są dla tych co oglądają filmy przez USB w TV. Jak Ci ta funkcja niepotrzebna to są lepsze TV (zwłaszcza do konsoli)
Czy jak podłączę do tego modelu głośniki 5.1 to otrzymam dźwięk przestrzenny czy tylko stereo oraz co jest potrzebne do odbierania programów z satelity Astra czy Hotbird ?
Witam
Mam 32D6500 od miesiaca i jestem zadowolonyjedyne wady ktore zauwazylem ze jak podlacze do niego kompa i dam na full hd to nie moze takiej wielkosci wpascowac w matryce i ekran mi sie przesuwa
Filmy 3D jak na tak male cale super efekt![]()
Kolego jak ekran ci się przesuwa to znaczy że zrobiłeś clona i rozdzielczość na monitorze masz wyższą niż na TV. Ustaw 2 ekrany (wtedy monitor i tv będą wyświetlały ekran w swoich natywnych rozdzielczościach) albo zmniejsz rozdzielczość na monitorze do 1920x1080