Co może być przyczyną , że na telewizorze nie mam głosu na dwóch kanałach , a na drugim TV przez oddzielny tuner głos jest ??
Jesli używasz dekodera wyłącz w jego menu Dolby Digital.
Panowie a powiedzcie mi czy ten pilot taki do du...y jest czy moj jakis jest wadliwy - zero rykoszetów. Zeby działał trzeba idealnie walic w czujnik. Od sciany/sufitu/szkla nie odbija. Upierdliwe to jest - w dzisiejszych czsach nawet glupi tuner DVBT z allegro za 100 ma pilota którym mozna celowac w przeciwna sciane do urzadenia i zadziała, a w D6500 trzeba celowac w prwy dolny róg i czasem macham reka jak glupi bo mi np stól przeszkadza heh
Panowie a powiedzcie mi czy ten pilot taki do du...y jest czy moj jakis jest wadliwy - zero rykoszetów. Zeby działał trzeba idealnie walic w czujnik. Od sciany/sufitu/szkla nie odbija. Upierdliwe to jest - w dzisiejszych czsach nawet glupi tuner DVBT z allegro za 100 ma pilota którym mozna celowac w przeciwna sciane do urzadenia i zadziała, a w D6500 trzeba celowac w prwy dolny róg i czasem macham reka jak glupi bo mi np stól przeszkadza heh
didemos, mam ten sam problem. Jedyna rada to ustawić
zamiast tvn - tvn hd - odkodowuje
zamiast tvn7 - tvn7 hd - odkodowuje.
style nie wiem bo nie oglądam, za to z tvn turbo który w cyfrowym polsacie nie ma zamiennika hd odkryłem pewną metodę. Mam ustawione na kanale 67 telewizora turbo a na 69 - travel. Jeśli właczam kanał 69 i z niego przechodzę minusem przez 68 (tvn meteo u mnie) na 67 to w 90% przypadków turbo się odkodowuje. Jeśli nie - po prostu znów się cofam na 69 i próbuję ponownie. o ciekawe, ten trick działa tylko gdy używam klawisza +/- na pilocie, jeśli wklepię cyframi najpierw 69 a później od razu 67 - nie da rady
Problem ten jest znany i samsungowi i polsatowi ale i jeden i drugi ma to w ...
Fakt, niema rewelacji z reakcją na pilota, ale normy spełnia 170 stopni (nie jest źle). Można parę rzeczy zmienić, ale to są rady z "Nie rób tego sam - zrób to z nami".
Witam wszystkich, jestem tu nowy, zastanawiam się nad zakupem tego modelu Samsunga i w grę wchodzi raczej zakup przez sieć bo jest po prostu taniej niż w sklepach do których mam dostęp. Moje pytanie czy w przypadku gwarancji sprzęt trzeba odsyłać do sprzedawcy czy np. do lokalnego serwisu Samsunga?
Przez "najbliższą przyszłość" nie planujemy korzystać z tunerów jak N-ka itd jedynie cyfrowa telewizja naziemna, satelita FTA no i treści z YT i VOD. Moje kolejne pytanie czy na takim telewizorze obraz cyfrowej telewizji naziemnej nie będzie podłej jakości. Obecnie mamy starą dobra skrzynie CRT więc jakimiś kinomanami nie jesteśmyMowa o 40 calowym zakupie.
Czy d6500 odtwarza filmy Bluray 3D,czy tylko 3d Side-by-Side?
Które z tych formatów wypadają lepiej pod względem efektów 3d?
panowie, da radę w napisach w filmie puszczanym z hdd dorobić czarne tło? białe napisy na jasnym tle, kto to wymyślił...
dokładnie po zalaniu ceny dysków osiągnęły masakręTrzeba będzie kupić dysk ale teraz ceny są wysokie w związku z powodzią w Tajlandiipoczekamy