cezary1020
New member
hmmm. Wielkie dzięki
.Ale teraz to dopiero mam problem.Skoro nie samsunga to pewnie jakaś chińska?Jeżeli ktoś ma jakiekolwiek info na jej temat,to bardzo proszę o info.
Ale byka walnąłem.W samsungu twierdzą że to najlepsza matryca jaką stosują w tych modelach.Myślisz ze mówią prawdę?
Tak, tak, rewelacyjnie, zwłaszcza po tym co kolega wyżej napisał, tzn albo podświetlanie na max, albo kupa. Zresztą u mnie tak samo o czym wspomniałem w tym(klik) temacie. Nie ma się co sprzeczać bo niektórym niewiele do szczęścia potrzeba. Nawet obraz z monitora komputerowego wyposażonego w matrycę TN, potrafią określić jako rewelacyjny z dobrymi kątamija też mam nową matryce
37 P1UF3E
wg mnie spisuje się rewelacyjnie przynajmniej na moje oko
Właśnie dowiedziałem się,że wchodząc w menu serwisowe przez kompilacje przycisków na pilocie straciłem gwarancję.Czy to prawda?![]()
mi tak samo powiedzieli jak dzwoniłem na infolinię kiedyśTak a TV wybuchnie w ciągu 30 sec.... A na poważnie to nie, nie jest to prawda
TV na czuwaniu. wciskasz info-menu-mute-power zakładka option i czytasz co jest w type
resztę masz >>TU<<
hehe wlazlem z cikawosci, pobuszowalem po menu, wylaczam tv, wlaczam a tu obraz do góry nogamimoja mina w tym momencie bezcenna
(nic tam nie zmienialem)
wlaze jeszcze raz i patrze ze rozpoznał zupelnie inna matryce , cos tam strzałkami poruszalem i rozpoznal to co bylo wczesniej 40P1UF6E, po ponownym wlaczeniu obraz ok ale juz z defaultowym setupem obrazu :bober: