Mnie dziś samsung też pozbawił TVN w moim C650, a nigdy nie miałem z nim problemów. Czy ktoś z forumowiczów ma widget TVN player?? Można by go przerobić na wersję user
ja rozmawiałem wczoraj z konsultantem samsunga i odpowiedział, że z przyczyn technicznych została usługa wyłączona i pracują nad tym więc nic innego nie pozostaje jak czekać
To zawczasu wyedytuj plik xml żeby aplikacja była widoczna jako user. Jeśli możesz zgraj zawartość folderu z widgetem TVN na komputer i wstaw na jakiś hosting, bo coś mi się zdaje że playera TVN możemy szybko nie zobaczyć na serii Cciekawe o co chodzi bo ja caly czas mam tvn player i nawet dziala dobrze jak nigdy dotąd
To zawczasu wyedytuj plik xml żeby aplikacja była widoczna jako user. Jeśli możesz zgraj zawartość folderu z widgetem TVN na komputer i wstaw na jakiś hosting, bo coś mi się zdaje że playera TVN możemy szybko nie zobaczyć na serii C
Panowie mam taki nieprzyjemny problem z moim c650.
Zalozmy mam film w formacie MKV, sciagam do niego napisy przy uzyciu napiorojekt. Wrzucam to na pendriva, podlaczam do TV i chce zaczac ogladac. Niestety po jakims czasie napisy sie zaczynaja niezgadzac w czasie z tym co dzieje sie na filmie. Wiem, ze to wina FPSow.
Zauwazylem ze w subedicie takie filmy odtwarzane sa z szybkoscia 25fps (prawy dolny rog subedita, jest tam na czerwono(?) 25fps). Sprobowalem wiec raz obnizyc predkosc napisow z 25fps do 23,96, ale to nie pomoglo. Druga proba to bylo podniesienie z 23,95 na 25fps i dalej sie nie zgadza :/
Moze ktos to przerabial i wie jak sobie radzic z tymi filmami ? Avi odtwarza bez problemu, ale teraz coraz wiecej filmow jest w mp4 i MKV, a siedziec przez 20 minut i wymyslac co zrobic zeby dzialalo to nie zachecajaca opcja.
Moze jakas aktualizacja jest rozwiazaujaca problem ?
Moze ktos wie czy TV sam dostosowuje i zawsze odtwarza film z okreslona szybkoscia klatek czy to jest uzaleznione od pliku filmu ?
taki się zastanawiam, czy wyjście nazwane HDMI1(DVI) jest normalnym portem HDMI czy jakimś "okrojonym"?
bo zastanawiam się nad wpięciem tam kabla HDMI, którego używam pod laptopem okazjonalnie, a który teraz wisi sobie z boku tv wpięty do bocznego portu HDMI.
Zastanawiaj sie dalej. Jak nie wepniesz to sie nie przekonasz
Witam.
Wiecie moze czemu nie ma wszystkich programow na tvnplayer w tv a na niecie w tvnplayer sa.
Witajcie!
Mi z kolei przestała działać aplikacja TVP VOD. Przy próbie odtworzenia materiału, TV się restartuje. Też macie tak?