Czy wie ktoś jaki rozstaw śrub do uchwytu na ścianę ma C650 37"? Nigdzie nie mogę tego znaleźć.
czy wie ktos gdzie mozna dostac Samsung 46" c650 z matryca SQ01.
w AFG Computers przySamsung 40" c650 i jest taka notka "TA LINIA POSIADA STANDARDOWĄ MATRYCĘ NC lub AA"
wpisz w ceneo, wybierz cenę, dzwoń i pytaj (ja tak zrobiłem, a tv już poniżej 3k).
Ja wczoraj zamówiłem, bo zauważyłem szybki spadek ceny -wyprzedają magazyny przed dostawami kwietniowymi d650.
Ponoć mam dostać z matrycą sq02 jak dostanę to potwierdzę dla zainteresowanych.
gdzie zamawiałeś?ok jak bedziesz miał 46 to daj znac z jaka matryca i gdzie brany
a czy sprzedawcy wiedza o matrycy w tv -maja te dane na fakturze?
Napisał guciogt Zobacz post Witam ktoś pomoże w rozwiązaniu kłopotu z opużnieniem dziwęku wyciągniętego z eurozłącza efekt jest na tyle odczuwalny że nieda się ogładać słuchać przez wzmacniacz zakup nowego wzmacniacza z wejściem światłowodowym to żadne rozwiązanie Przecież w menu tel. jest w ustawieniach dodatkowych funkcja korekty niedopasowania dżwięku do obrazu
Witam wszystkich
Panowie, niedawno stałem się posiadaczem TV LE37C650.
Chciałbym dokupić adapter WIFI do niego. Nie chce wydawać 200zł na oryginalny i zastanawiam się jakie adaptery działają z tym modelem telewizorka?
wchodziłem w MENU i jakoś nie doszedłem do tego jak zmienić obraz i jego dynamikę aby była w miarę na akceptowalnym poziomieNo nie uwierzysz , ale pewnie są w menu, ustawienia obrazu
Poszukaj opcji Motion Plus, ona jest odpowiedzialna za tz. efekt teatru telewizji.Pomóżcie proszę
nie mogę onaleść miejsca w meny gdzie mogę zmienić opcje obrazu ( min 100Hz)
nie truł bym wam dupy ale wyszukiwanie nie dało mi odpowiedzi na mój problem.
Cześć
Mam pytanie czy tv współpracuje z nowym liveboxem od tp?
Ja mam podobnie (filmy z kamery Panasonic SD700 zacinają się podczas odtwarzania), ten telewizor nie odtwarza oficjalnie kodeka H.264 AVC. Jest to napisane w instrukcji.Witam Panowie - Mam Samsunga 650 i 550 40' i nie moge odtwarzać na nich filmów Z USB nagranych kamera panasonic AVCHD - (camera nagrywa 1440X1080) wiem że trzeba zmienic pliki m2ts na mkv ale to nie pomaga. Filmy mam na plycie i po zganiu ich na komp. zmieniam nazwe (mts2) (po kropce) na mkv ale to nic nie daje. Robiłem to na wiele sposobow i wszystki sposoby zacinaja przy odtwarzaniu z USB Z odtwarzacza wszystko chodzi ,ale z USB za CHINY .Dlaczego