Witam. Jestem nowy na tym forum, przynajmniej na dziale poświęconym Samsungowi
Zakupiłem w wakacje LE40C650, jak na razie jestem zadowolony z zakupu. Przede wszystkim byłem zdziwiony jak dobrze radzi sobie ze skalowaniem zwykłego sygnału SD z analogowej kablówki. Poza tym dźwięk, naprawdę nie jest zły. W domu mam jeszcze Philipsa 42PFL8404 i czasem wydaje się mi, że dźwięk jest nawet lepszy niż tam, skalowanie też. Matryca z tego co tu wyczytałem jest produkcji Samsunga (S/N: Z6TQ3SQZ6000027R).
Ale od rzeczy
Do rzeczy.
W TV mam zainstalowany "od nowości" fabryczny soft w wersji 1013 z 28/05/2010, czyli Old School jak widać. Wszystko działa dość sprawnie i nie wiem czy warto aktualizować do nowszej wersji a jak tak to do jakiej?
Pliki rmvb działają po zmianie rozszerzenia, ale tylko z pendrive'a. Niestety klatkowanie jest spore, a dźwięk kiepski. Przez Dlna z poziomu SAMSUNG PC Share Manager niestety zmiana rozszerzenia nic nie daje i pojawia się cały czas komunikat o tym, że plik jest nie obsługiwany. Czyli pytanie: Czy warto zmieniać soft a jak tak to do jakiej wersji, bo z tego co czytałem, nie wszyscy są zadowoleni z 3003.
Z góry dzięki za odpowiedź.
Pozdrawiam.
Ale od rzeczy
W TV mam zainstalowany "od nowości" fabryczny soft w wersji 1013 z 28/05/2010, czyli Old School jak widać. Wszystko działa dość sprawnie i nie wiem czy warto aktualizować do nowszej wersji a jak tak to do jakiej?
Pliki rmvb działają po zmianie rozszerzenia, ale tylko z pendrive'a. Niestety klatkowanie jest spore, a dźwięk kiepski. Przez Dlna z poziomu SAMSUNG PC Share Manager niestety zmiana rozszerzenia nic nie daje i pojawia się cały czas komunikat o tym, że plik jest nie obsługiwany. Czyli pytanie: Czy warto zmieniać soft a jak tak to do jakiej wersji, bo z tego co czytałem, nie wszyscy są zadowoleni z 3003.
Z góry dzięki za odpowiedź.
Pozdrawiam.
Ostatnia edycja: