Kiedyś ludziom starczało 21' CRTpóźniej 32' itd.... nie no jasne ze na lata (tylko tak samo mogę mówić o kuchni, łazience itd.
![]()
Zwykle tak odpowiadają że mają Cię w dupie@pebe86 poszukaj odpowiedzi na forumprawne.org. Zwykle szybko odpowiadają. pzdr
Nie zgodzę się, na Horizon masz dostęp do nagrań (ze smart menu), przewodnika (ze smart menu), nawet PIN wpiszesz jak masz kontrolę rodzicielską. Ten pilot jest super, nie pamiętam kiedy ostatnio widziałem oryginalnyJedynie nie wyłącza mi TV horizona
![]()
Może ktoś sprawdzić czy na dekoderze UPC Horizon i połączeniu z tym TV w 1920x1080, odświeżanie 60Hz (opcja Rozdzielczość TV) też ma mini ścięcia obrazu?
W trybie 1080p, który ma odświeżanie 50Hz, problemu nie ma.
Kiedyś ludziom starczało 21' CRTpóźniej 32' itd.... nie no jasne ze na lata (tylko tak samo mogę mówić o kuchni, łazience itd.
![]()
no.. o tym pisałem,to są podstawowe funkcje.
To samo na KS9000,czasami zacina.Opcja "Rozdzielczość TV" jest niedopracowana,miała być poprawiona w nowej wersji softu (wg. info jakie otrzymałem od UPC ) ale chyba nic z tego...
no.. o tym pisałem,to są podstawowe funkcje.
w ogóle mam wrażenie, że w tym trybie każdy obraz jest jakby kręcony zwykłą kamerą. I faktycznie co jakiś czas jakby jakieś drobne przycięcie![]()
Mam prośbę czy użytkownicy którzy maj np nc plus mogą sprawdzić na kanałach nat geo ( wszystkich) czy występują u was szarpniecia obrazem? Problem opisany jest tu https://eu.community.samsung.com/t5/forums/v3_1/forumtopicpage/board-id/pl-tv/page/3/thread-id/227
I tu Problem z Nat Geo HD i Nat Geo People HD - Problemy - Forum SAT Kurier. Mnie niestety też to dotyczy.
Tak wiem ze wyłączenie tego pomaga trochęe obraz jak dla mnie klatkuje. W starym tv samsung f6500 tego nie ma ten sam dekoder. Kurde...